QCY H3 alınır mı?

Merhaba ben aldım ve kullanıyorum, memnunum ses konusunda ve gerçekten dayanıklı bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim aldıgımdan beri 1 kez şarj ettim. Bazen 3-4 saat kulağımdan çıkarmadım açıkçası ilk taktığımda kulağımda bir ağrı yapıyordu basınç oluşuyordu sanki fakat birkaç gün kullandıktan sonra alıştım. Ben sporda kullanıyorum genellikle yalan söylemeyeyim terletiyor fakat kulağımdan çıkarıp havluya sildiğin gibi tüm ter gidiyor pedleri deri olduğundan dolayı. Kısacası gayet memnunum ilk kulanımda bir tık ağrı yapabilir ama alışınca geçiyor.

Hocam ilk önce hayırlı olsun.

Bir sorum olacak benim, kulaklıktan hâlâ memnun musunuz bende QCY H3 veya H7 almayı düşünüyorum (sizin bana müzik dinlemek için kaliteli maximum 1500 TL bütçem var tavsiye edeceğiniz bir ürün var ise söylerseniz sevinirim) benim için şu an önemli olan pedlerin dayanıklı olması ve ses kalitesi yani müzik kalitesi hocam genel bir değerlendirme ve müzik değerlendirmesi yaparsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.

Hocam ilk önce hayırlı olsun.

Bir sorum olacak benim, kulaklıktan hâlâ memnun musunuz bende QCY H3 veya H7 almayı düşünüyorum (sizin bana müzik dinlemek için kaliteli maximum 1500 TL bütçem var tavsiye edeceğiniz bir ürün var ise söylerseniz sevinirim) benim için şu an önemli olan pedlerin dayanıklı olması ve ses kalitesi yani müzik kalitesi hocam genel bir değerlendirme ve müzik değerlendirmesi yaparsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.

Hocam bende QCY H3 ve Q21i arasındaydım Q21 aldım kulaklık rahat sesi çok iyi şarjı uzun süre gidiyor Hepsiburada'dan almıştım ama zamlanmis sanırım 200-300 bütçeyi aşabilirseniz onu öneririm.

Hocam bende QCY H3 ve Q21i arasındaydım Q21 aldım kulaklık rahat sesi çok iyi şarjı uzun süre gidiyor Hepsiburada'dan almıştım ama zamlanmis sanırım 200-300 bütçeyi aşabilirseniz onu öneririm.

Hocam bende kulak içi olarak Anker R50i kullanıyordum bass üzerineydi O, sonra kulak üstüne geçmek istedim onu da Anker diye düşünüyorum Q21 bass açısından çok mu yüksek ses kalitesi nasıl acaba bass ses kalitesini düşürür mü mesela alınır mı?

Hocam bende kulak içi olarak Anker R50i kullanıyordum bass üzerineydi O, sonra kulak üstüne geçmek istedim onu da Anker diye düşünüyorum Q21 bass açısından çok mu yüksek ses kalitesi nasıl acaba bass ses kalitesini düşürür mü mesela alınır mı?
Hocam bass orani yüksek bir kulaklık yani bass seviyorsaniz ayarlayabilirsiniz bass sevmiyorsanız bile ekolayzır ayarları var onu kendiniz ayarlayabilirsiniz ben bass modunda kulllaniyorum
Ama performansa etki etmezz.

Spor ve yürüyüşlerde enseniz veya yüzünüz çabuk terliyorsa kulaklıkta terler.
Kendim 6 aydır H3 kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin.
kral QH3 ün ses seviyesi yüksekmi yani kulaklık takılıyken ses yüksek ve kaliteli mi?

Spor ve yürüyüşlerde enseniz veya yüzünüz çabuk terliyorsa kulaklıkta terler.
Kendim 6 aydır H3 kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin.
kral bende h3 almayı düşünüyorum hala kullanıyorsan bişey sorucam,kulaklıkta cızırtı var mı,ses kalitesi iyi mi,sesi yüksek mi,gym de kullanılabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı