QCY H3 Pro / H3 / H4 jack ile mikrofon çalışıyor mu?

MaliBYK

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar H3 Pro almayı düşünüyorum ama laptopumun jack girişine bağlıyken mikrofonu çalışıyor mu emin değilim. H2 H3 H4 gibi modelleri kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim çünkü benim JBL 760 kulaklığımda çalışmıyordu. Sadece Bluetooth ile bağlandığında mikrofon çalışıyordu.

Selamlar H3 Pro almayı düşünüyorum ama laptopumun jack girişine bağlıyken mikrofonu çalışıyor mu emin değilim. H2 H3 H4 gibi modelleri kullanan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim çünkü benim JBL 760 kulaklığımda çalışmıyordu. Sadece Bluetooth ile bağlandığında mikrofon çalışıyordu.
Laptop'un mikrofonu çalışır kulaklığın mikrofonu çalışmaz.

Kulaklık kapanıyor hocam. Kablo takınca otomatik olarak gücü kesiyorlar.

Hocam duyduğum kadarıyla sadece H3 Pro'ya özel kablo açıkkende şarjın gidiyormuş yani kulaklık çalışıyor. Acaba onun özelinde çalışma ihtimali var mı biliyor musunuz?

Bir de Bluetooth ile kablo ne kadar fark ediyor ses kalitesi olarak.

Hocam duyduğum kadarıyla sadece H3 Pro'ya özel kablo açıkkende şarjın gidiyormuş yani kulaklık çalışıyor. Acaba onun özelinde çalışma ihtimali var mı biliyor musunuz?

Bir de Bluetooth ile kablo ne kadar fark ediyor ses kalitesi olarak.
Kulaklık özelinde bir şey diyemeyeceğim ama kabloyla bt arasında çok bir ses farkı olacağını sanmıyorum. Kullanılan giriş kutudan çıkan kablonun kalitesi vs fiyatı ölçüsündedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı