QCY H3 vs QCY H3 Pro

Seul Force

Kilopat
QCY H2'de pil problemi yaşadığım için yeni bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum.

QCY H3 veya QCY H3 Pro arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Hangisi daha F/P olur?

1000-1500 TL bandında başla bir kulak üstü kulaklık öneriniz varsa tüm önerilere açığım.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral hangisini aldın? Memnun musun şu ana kadar deneyimlerini paylaşabilir misin? Ben de kararsız kaldım

H3 Pro aldım, ses kalitesi iyi fakat muhtemelen yoğun kullanımdan dolayı jak modundayken kullanım ortasında kendi kendine kapanıp açılıyor. Yakında iade için geri göndreceğim. Tavsiyem QCY gibi düşük üretim kalitesine sahip bir marka yerine piyasadaki bilindik markaları tercih etmeniz yönünde. Ama yine de şansınızı denemek isterseniz, sesi gayet tatmin ediyor, ses engellemesi gayet tatmin ediyor, konforu da eh işte. Üretim standartları olmadığı için kimi ürünü sağlam geliyor ama kimi ürünü de bu şekilde hatalı geliyor.

Teşekkürler hocam. Biraz daha araştırma yapmak daha iyi olur benim için.

H3 Pro aldım, ses kalitesi iyi fakat muhtemelen yoğun kullanımdan dolayı jak modundayken kullanım ortasında kendi kendine kapanıp açılıyor. Yakında iade için geri göndreceğim. Tavsiyem QCY gibi düşük üretim kalitesine sahip bir marka yerine piyasadaki bilindik markaları tercih etmeniz yönünde. Ama yine de şansınızı denemek isterseniz, sesi gayet tatmin ediyor, ses engellemesi gayet tatmin ediyor, konforu da eh işte. Üretim standartları olmadığı için kimi ürünü sağlam geliyor ama kimi ürünü de bu şekilde hatalı geliyor.
Yeniden rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bluetooth ile bağlayınca aynı sorun oluyor mu? Bir de anker q21i ile aralarında 100 lira var hangisini almalıyım

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Biraz daha araştırma yapmak daha iyi olur benim için.

Yeniden rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bluetooth ile bağlayınca aynı sorun oluyor mu? Bir de Anker Q21i ile aralarında 100 lira var hangisini almalıyım.

Anker muhtemelen daha iyi olacaktır. Daha garanti bir marka. Ses konusunda ise hiç bilgim yok ondan dolayı bir şey diyemem. Ben olsam Q21i i tercih ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı