QCY H4 kulak pedi yedeği nasıl bulunur?

CemU1907

Centipat
Daha fazla  
Yurt içi veya yurt dışı olmak üzere bu kulaklığın yedek pedlerini satın alabileceğim bir yer var mı? AliExpress de bu model adıyla satış da yok. H3 için olanlar da uymuyor zira H3 döndürülerek çıkıyor, H4 kenardan kastırarak dışarı çekilerek.
Yetkili servisle görüştüğümde bana tekine 300 çiftine 600 TL fiyat verdi şaka gibi.

Günün birisinde başkasına lazım olur diye aşağıya link bırakıyorum.
Yedek ped ölçüleri önemli 100x85mm olduğu sürece uyacaktır. Eski peddeki bağlantıyı sağlayan kasnağı söktükten sonra yeni pede geçirin ve tırnakları hizalayarak parmak kuvveti ile ittirerek takınız.

Son düzenleme:
@CemU1907 hocam link için teşekkürler ben de pedleri değiştireceğim. Daha önce ped değiştirmemiştim, H4 için pedi çıkarma yöntemi ve bu dediğiniz kasnak videodaki gibi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pedi çıkarma yöntemi o şekilde de olur herhalde ben pedlerle hoparlörler arasındaki boşluğa tırnaklarımı geçirip kendime doğru çekerek açmıştım araya tornavida gibi benzer şeyler sokarak kendinize doğru kanırtarak da çıkarabilirsiniz maksat o kasnağın içindeki tırnaklardan teker teker ayrılmasını sağlamak.
Kasnak dediğim şeyde pedle hoparlörler arasındaki bağlantıyı sağlayan tırnakların olduğu plastik aparattır. Pedler çıkınca içerdeki köpük kısmı o plastik parçaya yapıştırılmış olduğundan bunu size uygun gelen yöntemle tamamen sökmeniz ve o plastik parçayı ayırmanız tek bırakmanız gerekecektir sonra yeni gelen pedleri o plastik aparata oturtun ve tırnaklarına denk gelen hizayı belirleyip üzerini bir falçata yardımıyla kesin. Bu şekilde yaptığınızda pedleri takarken kolayca yerine oturur. Yeni gelen pedlerde plastik aparattaki tırnakların olduğu kısıma muhtemelen yeni pedin deri kısmı denk gelecektir. Tam olarak oturması için tırnaklar tamamen görünür olmalıdır.
Resimleri atıyorum sökülmüş o kasnak dediğim plastik aparat ve tırnakların konumu, o kabaran kısımlardan tırnaklar iyice dışarı çıkmış olmalı ki kulaklığın içindeki geçme yerine tam olarak oturabilsin.

Dosya Ekleri

• IMG_20250406_085206.jpg
    243,4 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20250406_085311.jpg
    315,2 KB · Görüntüleme: 91

Hocam gönderdiğiniz linkten deri olanı aldım ama çok küçük olduğu için hiç sığmadı siz nasıl hallettiniz

Hocam gönderdiğiniz linkten deri olanı aldım ama çok küçük olduğu için hiç sığmadı siz nasıl hallettiniz
Eğer ürünü değiştirmedilerse ben Nisan'da aldığımda gererek geçirmiştim diş kısımlarına. Yanlış hatırlamıyorsam üst ve alt iyi oluyordu ama yanlar biraz küçük gibi görünüyordu, birkaç ay oldu sorun yok deri çıkma veya kayması olmadı yanlarda. Ek olarak konu sahibi hocam falçatayla dişe gelen kısımları kesin demişti ama ben kesmeden normal deneyince de direkt oturdu, ondan öyle taktım direkt.

Extra bir şey yapmamıştım kulaklık ped ölçülerini teyid edin lütfen 100x85 mm olduğundan emin olun ilgili ürün yorumlarında gördüğüm kadarıyla başka birisi de pedlerin QCY H4 ile uyumlu olduğunu belirtmiş. Size gönderilen 100x80 mm boyutlarında olabilir

pedin uzunluğunda çok bir fark yok galiba ama tahminimce genişliğinden dolayı girmedi kasnakla takılan kısmı karşılaştırınca yaklaşık 1 santimlik fark görülüyor

100x85 yazıyor almadan önce de dikkat etmiştim ama gelen bu ölçülere anladığım kadarıyla uymuyor. Ne yapacağıma karar veremedim

pedin uzunluğunda çok bir fark yok galiba ama tahminimce genişliğinden dolayı girmedi kasnakla takılan kısmı karşılaştırınca yaklaşık 1 santimlik fark görülüyor
Satıcıyla iletişim kurmaya çalışıp dediğim gibi ölçülerini doğrulatın ben daha sonradan kendi sitesinden kumaş olanı da almıştım her ikisinde de problem çıkmadı ölçüleri 100x85 mm olmalı.

Hocam şimdi kontrol ettim adamlar yanlış gönderim yapmışlar, görüntüsündende belli oluyodu siteden. 85mm olması gerekiyor ama 80mm den kısaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…