Orion1205 Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 QCY H3 Pro yeni çıktı ama bir üst modeli H4 de var, bütçem 2.000 TL ikisine de yetiyor ama hangisi daha mantıklı?
QCY H3 Pro yeni çıktı ama bir üst modeli H4 de var, bütçem 2.000 TL ikisine de yetiyor ama hangisi daha mantıklı?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.501 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Ikisinden daha iyi bu. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006NHP8D
Ikisinden daha iyi bu. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006NHP8D
MaliBYK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 Araştırdığım kadarıyla H3 Pro bende onu almayı düşünüyorum. Andreas Rönnberg dedi: Ikisinden daha iyi bu. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006NHP8D Genişletmek için tıkla... Araştırırsan H3 Pro'nun daha iyi olduğunu görürsün hem LDAC codec desteği hem de ANC özelliğinin daha iyi çalışması gibi sebeplerle.
Araştırdığım kadarıyla H3 Pro bende onu almayı düşünüyorum. Andreas Rönnberg dedi: Ikisinden daha iyi bu. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00006NHP8D Genişletmek için tıkla... Araştırırsan H3 Pro'nun daha iyi olduğunu görürsün hem LDAC codec desteği hem de ANC özelliğinin daha iyi çalışması gibi sebeplerle.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.501 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #4 MaliBYK dedi: Araştırdığım kadarıyla H3 Pro bende onu almayı düşünüyorum. Araştırırsan H3 Pro'nun daha iyi olduğunu görürsün hem LDAC codec desteği hem de ANC özelliğinin daha iyi çalışması gibi sebeplerle. Genişletmek için tıkla... QCY cabuk bozuluyor. Ben de T13 vardi 1 ayda bozuldu. Asla onermem. Arastirmaktan cok kullanici deneyimi daha onemli.
MaliBYK dedi: Araştırdığım kadarıyla H3 Pro bende onu almayı düşünüyorum. Araştırırsan H3 Pro'nun daha iyi olduğunu görürsün hem LDAC codec desteği hem de ANC özelliğinin daha iyi çalışması gibi sebeplerle. Genişletmek için tıkla... QCY cabuk bozuluyor. Ben de T13 vardi 1 ayda bozuldu. Asla onermem. Arastirmaktan cok kullanici deneyimi daha onemli.
MaliBYK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #5 Andreas Rönnberg dedi: QCY cabuk bozuluyor. Ben de T13 vardi 1 ayda bozuldu. Asla onermem. Arastirmaktan cok kullanici deneyimi daha onemli. Genişletmek için tıkla... Selam bende de T13 vardı ve 1.5 sene civarı kullandım. O fiyat bandı için bence çok iyi o yüzden kullanıcı deneyimi her üründe farklılık gosterebilir.
Andreas Rönnberg dedi: QCY cabuk bozuluyor. Ben de T13 vardi 1 ayda bozuldu. Asla onermem. Arastirmaktan cok kullanici deneyimi daha onemli. Genişletmek için tıkla... Selam bende de T13 vardı ve 1.5 sene civarı kullandım. O fiyat bandı için bence çok iyi o yüzden kullanıcı deneyimi her üründe farklılık gosterebilir.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.501 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #6 MaliBYK dedi: Selam bende de T13 vardı ve 1.5 sene civarı kullandım. O fiyat bandı için bence çok iyi o yüzden kullanıcı deneyimi her üründe farklılık gosterebilir. Genişletmek için tıkla... Sizin deneyiminiz iyi olmus anlasilan. O zaman seciminizde simdiden bol sans.
MaliBYK dedi: Selam bende de T13 vardı ve 1.5 sene civarı kullandım. O fiyat bandı için bence çok iyi o yüzden kullanıcı deneyimi her üründe farklılık gosterebilir. Genişletmek için tıkla... Sizin deneyiminiz iyi olmus anlasilan. O zaman seciminizde simdiden bol sans.
E emirspx Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #7 Andreas Rönnberg dedi: QCY cabuk bozuluyor. Ben de T13 vardi 1 ayda bozuldu. Asla onermem. Arastirmaktan cok kullanici deneyimi daha onemli. Genişletmek için tıkla... QCY H3 Pro kullanıyorum Q21NC deneme şansım da oldu H3 Pro'nun sesi ve hissiyatı çok daha iyiydi bence.
Andreas Rönnberg dedi: QCY cabuk bozuluyor. Ben de T13 vardi 1 ayda bozuldu. Asla onermem. Arastirmaktan cok kullanici deneyimi daha onemli. Genişletmek için tıkla... QCY H3 Pro kullanıyorum Q21NC deneme şansım da oldu H3 Pro'nun sesi ve hissiyatı çok daha iyiydi bence.