QCY HT 05 vs Buds 2 Pro

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Ses kalitesini beğendim, ANC bakımından soruyorum sadece. Arkadaşlar QCY aldım ama gurultu engellemesi neredeyse yok. Buds 2 Pro'ya gecsem ANC bakimindan cok farkli olur mu yoksa kablosuz kulakliklarin geneli aşağı yukarı böyle mi?

Gürültü engellemesi 40 dB'ye kadar var. Sağ kulaklığa basarak ANC modu açtığınıza emin misiniz? Özellikle dışarıda fark ediliyor. Eğer hala çok ses var diyorsanız yetersiz geliyordur.
Hocam ben uygulamadan aciyorum. Hafif bi bogukluk yaratiyor baska bir sey yaptigi yok. Uygulamasi da problemli. Dokunmatik tuslara da basiyorum hemen acilmiyor bastiriyorum iyice yanlis mi yapiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben uygulamadan aciyorum. Hafif bi bogukluk yaratiyor baska bir sey yaptigi yok. Uygulamasi da problemli. Dokunmatik tuslara da basiyorum hemen acilmiyor bastiriyorum iyice yanlis mi yapiyorum?

Uygulamayı kullanmıyorum, sorunlu demişler ondan indirmedim bile.

Dokunmatik tuşun üstünde bir süre parmağı tutunca (bastırmanıza gerek yok) ANC on/ANC off/pass through diye ses çıkarır. Bende çok fark oluyor yani sadece boğukluk yaratmıyor. Belki siz neredeyse tamamen engelleyen bir kulaklık istiyorsunuzdur ondan yetersiz geliyordur fakat bence ANC performansı fiyatına göre iyi.

Hocam vallahi dediginiz gibi yapsam da disardaki sesleri yine duyuyordum. Anca kulagin iyice icine sokup yuksek sesli bir şey acinca sesi kesiyor gibi oluyor yoksa saf ANC performansi bence iyi degil. Acaba Buds 2 Pro nasıl?

Hocam vallahi dediginiz gibi yapsam da disardaki sesleri yine duyuyordum. Anca kulagin iyice icine sokup yuksek sesli bir şey acinca sesi kesiyor gibi oluyor yoksa saf ANC performansi bence iyi degil. Acaba Buds 2 Pro nasıl?

Şaşırdım açıkçası, bende arabalar vızıltı gibi geçiyor mesela.

Buds 2 Pro hiç deneyimlemedim ama mantıken daha iyi olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…