QCY HT05 alınır mı?

388877

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bluetooth kulaklık araştırıyorum ve bu fiyat bandında en iyi seçeneğin HT05 olduğunu öğrendim.
Kriterler:
-Oyun modu bulunmalı.
-ANC kesinlikle olmalı.
-Uzun süre götürmeli ve kulak içi olmalı.
HT05 alayım mı yoksa bu fiyatta daha iyisi var mı? Bütçe 640 TL.

Arkadaşlar merhaba. Bluetooth kulaklık araştırıyorum ve bu fiyat bandında en iyi seçeneğin HT05 olduğunu öğrendim.
Kriterler:
-Oyun modu bulunmalı.
-ANC kesinlikle olmalı.
-Uzun süre götürmeli ve kulak içi olmalı.
HT05 alayım mı yoksa bu fiyatta daha iyisi var mı? Bütçe 640 TL.
HT05 son arastirmalarima gore iyiydi, ancak kulakustu birsey istiyorsan QCY H2'ye de bir bak derim. HT05'den daha iyi.

Hocam sipariş ettinizmi kulaklık nasıl?

Hocam aldım kulaklığı bayağı oldu alalı genel izlenimlerim şöyle: Ses kalitesi gayet iyi ben beğendim. Uygulamasından bass moduna aldığınız zaman bass bayağı artıyor müzik zevkinize zevk katıyor. Ayrıca şeffaf mod ve ANC gibi özelliklerin kademesini ve türünü ayarlayabiliyorsunuz, bu açıdan bayağı bayağı avantajlı. Ama uygulamasında bir sorun var bazen telefon bağlansa bile uygulamada görünmüyor çıldırtıyor. Mikrofon kalitesi efsane. Mikrofon asla pişman etmez. Fiyat bandının en iyi mikrofonuna sahip. Oyun modu yine gayet iyi. Pil ömrü beni en çok şaşırtan şey oldu. Ben mi az kullanıyorum bilmiyorum ama cidden şarjı çok çok uzun süreler dayanıyor. Ses seviyesi de iyi. Ama ben kulaklığı temizlerken yanlışlıkla kürdanla ses sürücüsüne zarar verdim ses cızırtılı geliyor. Bkalım inşallah serviste yaparlar. Kulaklığı gönül rahatlığıyla alabilirsin çok güzel kulaklık.(Sorun kendi kendine düzeldi.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı