Yeni bir kulaklık almayı planlıyorum ve birkaç model arasında kararsız kaldım. Şu anda aklımda olan modeller QCY HT05, HT07 ve moondrop space travel. Ancak, hangisini almam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.
Kullanım amacım genel olarak müzik dinlemekve çağrı yapmak olacak. Ses kalitesi, disari ses sizdirmamasi ve konfor benim için oldukça önemli. Farklı türlerdeki müzikleri dinliyorum, bu yüzden kulaklığın geniş bir ses yelpazesinde iyi performans göstermesini istiyorum. Ayrıca, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği de önemli bir faktör.
Bu modellerden birini kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan tavsiye ve öneri bekliyorum. Baska oneriniz varsa ona da acigim. Sizin deneyimleriniz ve görüşleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler!
@Abdullah7 hocam siz bu konudan anliyorsunuz bildigim kadariyla yardimci olabilir misiniz?
HT05 modelini 1,5 yıldır kullanıyorum, her anlamda memnunum.
Birçok kez yere düşürdüm, herhangi bir sorunla da karşılaşmadım hala taş gibi.
Sesinden, basından, ANC'sinden çok memnunum. Uygulamasıyla gayet stabil ve doğru çalışıyor.
Dokunmatiği hassas ve iyi çalışıyor.
Son seste bile dışarıya neredeyse hiç ses vermez.
En ufak silikon uçlarını kullanıyorum ve kulaktan düşmüyor.
Telefon görüşmelerinde mikrofonu karşı tarafa neredeyse telefon kadar net, temiz ses veriyor.
Güzel cihaz, tavsiye ederim.