K Kaanne Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 QCY kulaklık alacağım HT05, HT07, T13, T18 modelleri arasında hangisi daha iyidir? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
QCY kulaklık alacağım HT05, HT07, T13, T18 modelleri arasında hangisi daha iyidir? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Kasım 2023 #2 T13 Anc kullanıyorum 2 aydır, gayet memnunum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 T18 haricini kıyaslayan bir video mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HT05'i diğer ikisine göre ANC performansı ve ses kalitesi olarak daha çok beğenmiş.
T18 haricini kıyaslayan bir video mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HT05'i diğer ikisine göre ANC performansı ve ses kalitesi olarak daha çok beğenmiş.
K Kaanne Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 BerkayZ87 dedi: T18 haricini kıyaslayan bir video mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HT05'i diğer ikisine göre ANC performansı ve ses kalitesi olarak daha çok beğenmiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler egemenow dedi: T13 Anc kullanıyorum 2 aydır, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
BerkayZ87 dedi: T18 haricini kıyaslayan bir video mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HT05'i diğer ikisine göre ANC performansı ve ses kalitesi olarak daha çok beğenmiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler egemenow dedi: T13 Anc kullanıyorum 2 aydır, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler