QCY HT08 vs QCY HT12

Bu konularda pek iyi değilim ve kafanızı karıştırmak istemem ama Xiaomi Redmi Buds 6'ya baktınız mı? QCY MeloBuds Pro HT08 ile bir karşılaştırın isterseniz Epey'de.

Bunu söylememin sebebi bütçeniz yetiyor ve başka bir alternatifi de değerlendirmeniz. Belki onda karar kılarsınız.

Ek olarak, kulaklıkta önceliğiniz nedir? Ses kalitesi mi? Mikrofon kalitesi mi? Her özelliğinden biraz barındırsın yani hibrit bir model mi arıyorsunuz? Böyle basit detaylarda var.

Bilgili arkadaşlar size daha iyi yardımcı olabilir.

Hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Önceliğim mikrofon. Xiaomi Redmi Buds 6'daki mikrofon kalitesini pek beğenmedim, o sebeple bu modellere yöneldim.

Ht08 al geç. 2000 tl altı alabileceğin en iyi kulaklık.
QCY HT12 ile mikrofonunu kıyaslarsak ciddi bir fark var mıdır? Sanırım yeni çıktığı için pek inceleme vs. yok.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisinde de çift cihaz desteği var, ANC' leri benzer.
HT-08 artılarına gelince:
-Hi-Res ses sertifikası var.
-Mikrofon olarak rakipsiz
-Yakınlık sensörü var, kulaktan çıkartıldığında parça duruyor
-Cihaz bul diye bir şey var uygulamada kulaklık kutusu ötüyor bir de haritada kulaklığın konumu görebiliyorsun.

HT-12 ANC açık son ses 3 saat 20 çalışıyor. Ht-08 ANC açık son ses 6 saat 20dk çalışıyor. Neredeyse iki kat fark var. En büyük fark burada.

Son düzenleme:

HT08 aldım, gayet memnunum hocam. Yorumunuz için teşekkürler. Sadece mikrofon konusunda bir problemim var. Youtube videolarında mikrofon arka plan seslerini bayağı azaltıyor ama ben kullanırken karşı tarafa çevre sesleri fazlasıyla gidiyor. Discord ve normal telefon aramasında bu problemi yaşıyorum. PC’de kullandığım Hyperx cloud alpha'yı DC'de kullanınca vs. problem olmuyor. Bu normal mi, bir ayar vs. mi yapmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…