Aralık ayından beri kullanıyorum. Enes Özen'in incelemelerini izleyerek almıştım. Bu fiyata ses kalitesi olarak bi' tık daha iyisi bulabilirsin ama ANC özelliği bu kadar iyi kulaklık bulamayabilirsin. En iyi özelliği mikrofon kalitesi QCY'nin çoğu kullaklığında mikrofon çok kaliteli. LDAC hi res gibi özellikleride bulunuyor. Kötü yanları ise kutunun şarjının göstergesi olmaması ve temizliğinin zor olması. Kulaklık ucundaki metal ızgara yüzünden kulaklık tıklandığında temizlemesi zor oluyor.
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatmış oldum fakat sizlere bir sorum var telefonum Xiaomi redmi note 13 pro 5g qcy melobuds pro almayı düşünüyorum ses düşüklüğü veya hiç ses gelmeme veya cızırtı durumu yaşadınız mı ? şimdiden teşekkür ederimKankam kulaklığı aldım ve bugün test ettim ilk görüşlerim ise gözün kapalı al. Bu fiyata bu performansın üstü yoktur ses gayet tatmin edici benim için ANC ise gürültüyü %85-90 engelliyor o da gayet iyi. Mikrofon testi yapmadım sadece 1 arama gerçekleştirdim onda da sesimin net geldiği söylendi. N11'den aldım çok güzel bir kulaklık.
Genel olarak şarkı dinliyorum önerir misiniz qcy melobuds pro ve galaxy buds core arasında kaldım