Hocam onda olan özellik kadar bildiğim hiçbir kulaklıkta yok o özellikler(fiyat bandında) ama 2bin güzel yorum varsa 1500 kötü yorum var hocam çok kroniği var diyorlar. Bende almayı düşünüyorum ama bozuluyor diyorlar çok korkutuyor mesela. Arkadaş uzun ömür istiyor biraz riskli gibi.
Hocam onda olan özellik kadar bildiğim hiçbir kulaklıkta yok o özellikler(fiyat bandında) ama 2bin güzel yorum varsa 1500 kötü yorum var hocam çok kroniği var diyorlar. Bende almayı düşünüyorum ama bozuluyor diyorlar çok korkutuyor mesela. Arkadaş uzun ömür istiyor biraz riskli gibi.
Malzemesi şöyle, plastik kutusunu düşürmeme rağmen kırılmadı ama kırılmayacağının garantisini veren bir malzeme değil ama sağlam derim ben. Ses kalitesi 9/10. Bataryası, ben hep ANC modunda kullanmama rağmen yaklaşık 7 saat falan gittiği için 10/10 veriyorum. Ben IPhone cihaz ile kullandığım için sanırım ses seviyesi ve kalitesi daha iyi ve bassları da yeterli bence.. Transparan mod da ANC modu da çok iyi çalışıyorlar. Tek sevmediğim noktası açık havada telefon görüşmeleri güzel değil. Son olarak uygulaması optimizasyon sorunu var diye düşünüyorum bazen kulaklık takılıyken uygulamada yükleme ekranı dönüyor geç geliyor arayüz.