Hocam QCY kötü bir marka sayılmaz fakat bende T17 modeli vardı 2 ayda sağ kulaklık bozuldu daha sonra yenisini gönderdiler garanti kapsamında. Bu sefer de 3 ay sonra yeni gelenin de teki bozuldu. Bende gidip Samsung aldım 1.5 yıl sorunsuz kullandım sonra ortam sesi özelligini açınca falan tek kulaklık sesi kesiliyor. Yani sorun bende de olabilir bilmiyorum ama biraz daha üst düzey modeller bakabilirsiniz. Bütçeniz nedir tam olarak.Ses kalitesi ve bass önemli. Alınır mı?
Hocam ailede 3 kişi 2 yıldır QCY T13 kullanıyoruz, hiçbirimiz sorun yaşamadık. Ben haftalık olarak düzenli olarakta temizliyorum. Sorun kullanımla alakalı olabilir.Hocam QCY kötü bir marka sayılmaz fakat bende T17 modeli vardı 2 ayda sağ kulaklık bozuldu daha sonra yenisini gönderdiler garanti kapsamında. Bu sefer de 3 ay sonra yeni gelenin de teki bozuldu. Bende gidip Samsung aldım 1.5 yıl sorunsuz kullandım sonra ortam sesi özelligini açınca falan tek kulaklık sesi kesiliyor. Yani sorun bende de olabilir bilmiyorum ama biraz daha üst düzey modeller bakabilirsiniz. Bütçeniz nedir tam olarak.
Bende temizliyorum hocam 3-4 günde bir fakat ya temizlerken yada kullanımda sorun var genelde çalışırken kullanıyorum belki o yüzdendir.Hocam ailede 3 kişi 2 yıldır QCY T13 kullanıyoruz, hiçbirimiz sorun yaşamadık. Ben haftalık olarak düzenli olarakta temizliyorum. Sorun kullanımla alakalı olabilir.
Bass felan güzel miBende temizliyorum hocam 3-4 günde bir fakat ya temizlerken yada kullanımda sorun var genelde çalışırken kullanıyorum belki o yüzdendir.
QCY modeli hatırlamıyorum hocam ama Samsung memnun etti beni, ufak sorunlar çıkmasaydı daha da memnun olurdum fakat ses kalitesi, ses düzeyi, konfor bakımından hiçbir sorun yaşamadım. Kullandığım model buds 2 pro idi.Bass felan güzel mi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.