QCY N50 alınır mı?

xennard

Centipat
Daha fazla  
Ses kalitesi ve bass önemli. Alınır mı?

Ses kalitesi ve bass önemli. Alınır mı?
Hocam QCY kötü bir marka sayılmaz fakat bende T17 modeli vardı 2 ayda sağ kulaklık bozuldu daha sonra yenisini gönderdiler garanti kapsamında. Bu sefer de 3 ay sonra yeni gelenin de teki bozuldu. Bende gidip Samsung aldım 1.5 yıl sorunsuz kullandım sonra ortam sesi özelligini açınca falan tek kulaklık sesi kesiliyor. Yani sorun bende de olabilir bilmiyorum ama biraz daha üst düzey modeller bakabilirsiniz. Bütçeniz nedir tam olarak.

Hocam ailede 3 kişi 2 yıldır QCY T13 kullanıyoruz, hiçbirimiz sorun yaşamadık. Ben haftalık olarak düzenli olarakta temizliyorum. Sorun kullanımla alakalı olabilir.

Hocam ailede 3 kişi 2 yıldır QCY T13 kullanıyoruz, hiçbirimiz sorun yaşamadık. Ben haftalık olarak düzenli olarakta temizliyorum. Sorun kullanımla alakalı olabilir.
Bende temizliyorum hocam 3-4 günde bir fakat ya temizlerken yada kullanımda sorun var genelde çalışırken kullanıyorum belki o yüzdendir.

Bass felan güzel mi
QCY modeli hatırlamıyorum hocam ama Samsung memnun etti beni, ufak sorunlar çıkmasaydı daha da memnun olurdum fakat ses kalitesi, ses düzeyi, konfor bakımından hiçbir sorun yaşamadım. Kullandığım model buds 2 pro idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…