Hectopat
- Makaleler
- 1
N70'in MEMS özelliği, çift cihazda LDAC kullanılması çok ilgimi çekiyor aslında ama CMF daha uygun fiyatlı ondan dolayı CMF'de çok mantıklı geliyor.N70 çok yeni bir model, ben deneyimlemedim. Hakkında diğer modele kıyasla çok bilgi yok genelde kağıt üstü ve sponsorlu inceleme içeriği. O yüzden ben alacak olsaydım güvenli tarafta kalıp CMF modelini tercih ederdim. Buds 2 Plus ses kalitesi olarak tatmin edicidir. CMF kulaklıklardan razıyız.
N70'in mems özelliği, çift cihazda LDAC kullanılması çok ilgimi çekiyor aslında ama CMF daha uygun fiyatlı ondan dolayı CMF'de çok mantıklı geliyor.
Hocam peki CMF Buds 2a mi Q21 NC miN70 çok yeni bir model, ben deneyimlemedim. Hakkında diğer modele kıyasla çok bilgi yok genelde kağıt üstü ve sponsorlu inceleme içeriği. O yüzden ben alacak olsaydım güvenli tarafta kalıp CMF modelini tercih ederdim. Buds 2 Plus ses kalitesi olarak tatmin edicidir. CMF kulaklıklardan razıyız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.