QCY N70 MeloBuds vs CMF Buds 2 Plus

Hectopat
Makaleler
1
Bütçem bu ikisine de yetiyor, benim için önemli olan şeyler ses kalitesi ve ANC performansı. Sizce hangisini almalıyım?

@nekope hocam bakarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
N70 çok yeni bir model, ben deneyimlemedim. Hakkında diğer modele kıyasla çok bilgi yok genelde kağıt üstü ve sponsorlu inceleme içeriği. O yüzden ben alacak olsaydım güvenli tarafta kalıp CMF modelini tercih ederdim. Buds 2 Plus ses kalitesi olarak tatmin edicidir. CMF kulaklıklardan razıyız.

N70'in MEMS özelliği, çift cihazda LDAC kullanılması çok ilgimi çekiyor aslında ama CMF daha uygun fiyatlı ondan dolayı CMF'de çok mantıklı geliyor.

N70'i bimiyorum hocam fakat CMF Buds 2 Plus yer yer Buds 2 Pro'yu bile geçiyordu F/P olarak çok iyi bir model öneririm.

N70'in mems özelliği, çift cihazda LDAC kullanılması çok ilgimi çekiyor aslında ama CMF daha uygun fiyatlı ondan dolayı CMF'de çok mantıklı geliyor.

LDAC günlük kullanımda çok işlevli değil. PC'ye bağladığınızda zaten LDAC yok, sadece Android cihazlarda var ancak LDAC standartında müzik yayını yapan doğru düzgün uygulama yok. Spotify, YouTube, YouTube Music vb. hiçbir platformda LDAC Hi-Res yayın yok. Ben LDAC destekleyen kulaklığımı hep AAC kullanıyorum günlük hayatta. iPhone kullananlar zaten LDAC kullanamıyorlar. Çok gerekli görmüyorum yani.
Fiyatından ziyade ben tecrübeye göre CMF diyorum aslında. QCY konusunda yeterli bilgi yok hep kağıt üstü. Ben tecrübe de etmedim. Belki de daha iyidir ama ben alacak olsaydım bildiğimden şaşmaz CMF'yi alırdım. Maceraya girmezdim.

Üstelik Buds 2 Plus gerçekten kaliteli ve iyi bir cihazdır. Yani göz arkada kalmaz keşke onu alsaydım dedirtmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…