E Erdem1254 Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 388 Çözümler 1 Bugün 17:50 #1 Enes özen'den incelemesini izlediğimde fena durmuyordu, sizce alınır mı? Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active www.qcyturkiye.com.tr
Enes özen'den incelemesini izlediğimde fena durmuyordu, sizce alınır mı? Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active www.qcyturkiye.com.tr
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.469 Çözümler 46 Yer Bursa Bugün 18:09 #2 Erdem1254 dedi: Enes özen'den incelemesini izlediğimde fena durmuyordu, sizce alınır mı? Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active www.qcyturkiye.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçen bu civarlardaysa alınır. Galaxy Watch FE ye bakılabilir Watch 7 modeli satılsın diye Samsung çerçeveleri çok fazla büyültmüş.
Erdem1254 dedi: Enes özen'den incelemesini izlediğimde fena durmuyordu, sizce alınır mı? Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active Qcy Active Gt Akıllı Saat Akıllı Saatler QCY S7 Active www.qcyturkiye.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçen bu civarlardaysa alınır. Galaxy Watch FE ye bakılabilir Watch 7 modeli satılsın diye Samsung çerçeveleri çok fazla büyültmüş.
E Erdem1254 Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 388 Çözümler 1 Bugün 18:12 #3 HakanXD dedi: Bütçen bu civarlardaysa alınır. Galaxy Watch FE ye bakılabilir Watch 7 modeli satılsın diye Samsung çerçeveleri çok fazla büyültmüş. Genişletmek için tıkla... Watch FE şarj konusunda çok kötü olmasa onu düşünüyordum.
HakanXD dedi: Bütçen bu civarlardaysa alınır. Galaxy Watch FE ye bakılabilir Watch 7 modeli satılsın diye Samsung çerçeveleri çok fazla büyültmüş. Genişletmek için tıkla... Watch FE şarj konusunda çok kötü olmasa onu düşünüyordum.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.469 Çözümler 46 Yer Bursa Bugün 18:14 #4 Erdem1254 dedi: Watch FE şarj konusunda çok kötü olmasa onu düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... İstediği kadar kötü olsun, o fiyata NFC+Android olan başka bir akıllı saat yok.
Erdem1254 dedi: Watch FE şarj konusunda çok kötü olmasa onu düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... İstediği kadar kötü olsun, o fiyata NFC+Android olan başka bir akıllı saat yok.
E Erdem1254 Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 388 Çözümler 1 Bugün 19:06 #5 HakanXD dedi: İstediği kadar kötü olsun, o fiyata NFC+Android olan başka bir akıllı saat yok. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama 1 günü çıkartmıyor diyorlar.
HakanXD dedi: İstediği kadar kötü olsun, o fiyata NFC+Android olan başka bir akıllı saat yok. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama 1 günü çıkartmıyor diyorlar.