QCY kulaklık almaya karar verdim ve sipariş oluşturdum. Sonra biraz şüpheye düştüm açıkçası. Sanırım site yeni çünkü çok fazla detay mevcut değil sitede. Kargomu nereden takip edeceğimi falan bilmiyorum.
E postaya sipariş oluşturuldu diye mail geldi ama herhangi bir detay bir şey yok. Destek hattına hangi kargoyla çalışıyorsunuz diye sordum Aras Kargo dediler ama sık sorulanlar kısmında Yurtiçi Kargo yazıyor. Kafam biraz karıştı bir sıkıntı olur mu?
QCY genel olarak güvenilir diyebileceğim bir marka. Çin menşeili. Kulak içi T13 modelini de, Kulaküstü H2 Pro modeli de elimde mevcut. Gerçi ben başka bir yerden aldım ancak satışı türkiyede olduğuna göre sorun olacağını sanmıyorum. Aldığın siteyi de atar mısın?
QCY genel olarak güvenilir diyebileceğim bir marka. Çin menşeili. Kulak içi T13 modelini de, Kulaküstü H2 Pro modeli de elimde mevcut. Gerçi ben başka bir yerden aldım ancak satışı türkiyede olduğuna göre sorun olacağını sanmıyorum. Aldığın siteyi de atar mısın?
Ben QCY den akıllı saat aldım. Firma balon bir firma değil. Hepsiburada veya değişik platformlarda da yıllardır aktif görünüyor. Satış sonrası desteğini bilmiyorum ama sitesinin de güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ürünleri genel olarak fiyat performans odaklı iyi ürünler. güven problemi yaşarsanız hb gibi sitelerden sipariş edin markanın ürünlerini. ve markanın Çin menşeyli fason mal sattığını unutmayın. muadil ürünler satıyor firma.