QCY T13 alınır mı?

Fozzyxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k
Arkadaşlar selam yakın zamanlarda abime hediye almak istiyorum. 600-800TL arası QCY'nin T13 ANC kulaklığını buldum sizce iyi midir yoksa bu fiyatlarda ya da bir tık biraz daha fiyatta iyi bir kulaklık var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hem QCY T13 hemde QCY T18 var. İkisinin de ses kaitesi ayını. QCY T18'de çift cihaz desteği var. Birin telefon, birini de bluetooth özelliği olan mesela tablete etkinleştirip kullanırsın.

Arkadaşlar selam yakın zamanlarda abime hediye almak istiyorum. 600-800TL arası QCY'nin T13 ANC kulaklığını buldum sizce iyi midir yoksa bu fiyatlarda ya da bir tık biraz daha fiyatta iyi bir kulaklık var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun süredir kulllanıyorum, şarjı halen iyi gidiyor, ses kalitesi bana yetiyor, kopma - cızırdama gibi problemler yaşamadım. Verdiğim paraya göre gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Bende hem QCY T13 hem de QCY T18 var. İkisinin de ses kaitesi ayını. QCY T18'de çift cihaz desteği var. Birin telefon, birini de Bluetooth özelliği olan mesela tablete etkinleştirip kullanırsın.

Hocam QCY T20 nasıldır?

Uzun süredir kulllanıyorum, şarjı halen iyi gidiyor, ses kalitesi bana yetiyor, kopma - cızırdama gibi problemler yaşamadım. Verdiğim paraya göre gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Hocam QCY T20 nasıldır?
Bilmiyorum ama aynıdır tahminimce, farkı silikonsuz olması. Silikonsuz modeller daha az rahatsız eder kulağı fakat dışarıdaki gürültüyü daha çok hissedersin. Eğer sakin ortamlarda kullanacaksan alabilirsin ama gürültülü ortamlarda da kullanacaksan silokonlu olanları düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı