EveryFalling Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Bu bütcede forumda en iyi bu öneriliyor sanırım bu ürünü buldum fakat outlet satıcı güvenilir mi ve sorun çıkarsa değişim var mı? OUTLET : Qcy T13 Bluetooth 5.1 Bluetooth Kablo - PttAVM OUTLET : Qcy T13 Bluetooth 5.1 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - SİYAH Adınıza Faturalı - Distribütör Garantili - 2025 www.pttavm.com
Bu bütcede forumda en iyi bu öneriliyor sanırım bu ürünü buldum fakat outlet satıcı güvenilir mi ve sorun çıkarsa değişim var mı? OUTLET : Qcy T13 Bluetooth 5.1 Bluetooth Kablo - PttAVM OUTLET : Qcy T13 Bluetooth 5.1 Bluetooth Kablosuz Kulaklık - SİYAH Adınıza Faturalı - Distribütör Garantili - 2025 www.pttavm.com
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.537 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 29 Mart 2024 #2 Bu kulaklığı iş yerinde kullanıyorum. Karşı tarafa giden ses dışında iyi bir kulaklık. Bass ve tiz dengesi güzel. Fiyat epey artmış.
Bu kulaklığı iş yerinde kullanıyorum. Karşı tarafa giden ses dışında iyi bir kulaklık. Bass ve tiz dengesi güzel. Fiyat epey artmış.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 29 Mart 2024 #3 Başlığın cevabını verirsem bende var şu an kullanıyorum gayet memnunum. Satıcıyı bilemem.
EveryFalling Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #4 Yaşar Portakal dedi: Bu kulaklığı iş yerinde kullanıyorum. Karşı tarafa giden ses dışında iyi bir kulaklık. Bass ve tiz dengesi güzel. Fiyat epey artmış. Genişletmek için tıkla... kulaklıkla görüşme yapmayacağım sıkıntı yok hocam.
Yaşar Portakal dedi: Bu kulaklığı iş yerinde kullanıyorum. Karşı tarafa giden ses dışında iyi bir kulaklık. Bass ve tiz dengesi güzel. Fiyat epey artmış. Genişletmek için tıkla... kulaklıkla görüşme yapmayacağım sıkıntı yok hocam.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 29 Mart 2024 #5 2 yıldır kullanıyorum, ilk günkü gibi çalışıyor. Memnunum ben.