Alpiiiiiiiiren Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Selam, QCY T13 kulaklık alacaktım fakat Bluetooth 5.1 özelliğinde ter ve suya dayanıklılık özelliği yoktu. Bende çok terleyen bir kişi olduğumdan suya ve tere dayanaklı Bluetooth versiyonu 5.3 olanı almayı karar verdim fakat cihazımın Bluetooth versiyonu 5.0 kulaklık acaba cihazımda sorunsuz çalışır mı? Kulaklık bu: Qcy T13 Anc 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Beyaz Aktif Gürültü Engelleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Selam, QCY T13 kulaklık alacaktım fakat Bluetooth 5.1 özelliğinde ter ve suya dayanıklılık özelliği yoktu. Bende çok terleyen bir kişi olduğumdan suya ve tere dayanaklı Bluetooth versiyonu 5.3 olanı almayı karar verdim fakat cihazımın Bluetooth versiyonu 5.0 kulaklık acaba cihazımda sorunsuz çalışır mı? Kulaklık bu: Qcy T13 Anc 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Beyaz Aktif Gürültü Engelleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 29 Eylül 2023 #2 Çalışır, sıkıntı olmaz.
Alpiiiiiiiiren Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 Xevanior dedi: Çalışır, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler <3