Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 11 Kasım 2023 #1 Kutunun tam şarj olduğunu nasıl anlarım? T13 kulaklığın düz modelinde yeşil renk oluyordu, bunda beyaz oluyor ancak kafam karıştı. Bilen var mı?
Kutunun tam şarj olduğunu nasıl anlarım? T13 kulaklığın düz modelinde yeşil renk oluyordu, bunda beyaz oluyor ancak kafam karıştı. Bilen var mı?
Jklmn Picopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Hocam bulabildinizmi nereden anlaşıldığını? bizede söyler misiniz?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 22 Ocak 2024 #3 Hala bulamadım. Beyaz olduğunda bir süre daha bekletip öyle şarjdan çıkarıyorum. Bir sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ancak uzun süredir böyle yapıyorum.
Hala bulamadım. Beyaz olduğunda bir süre daha bekletip öyle şarjdan çıkarıyorum. Bir sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ancak uzun süredir böyle yapıyorum.
Jklmn Picopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Agah gibi dedi: Hala bulamadım. Beyaz olduğunda bir süre daha bekletip öyle şarjdan çıkarıyorum. Bir sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ancak uzun süredir böyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım T13 Anc kulaklığını aldım dün test ettim vs. sonrada yatarken bir dinliyeyim dedim uyuya kalmışım sabah kulaklık kulağımda değildi üstüne yatmışım kulaklığa bir zarar gelmişmidir? Ve çok düşük seste cızırtı sesi geliyormu?
Agah gibi dedi: Hala bulamadım. Beyaz olduğunda bir süre daha bekletip öyle şarjdan çıkarıyorum. Bir sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ancak uzun süredir böyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım T13 Anc kulaklığını aldım dün test ettim vs. sonrada yatarken bir dinliyeyim dedim uyuya kalmışım sabah kulaklık kulağımda değildi üstüne yatmışım kulaklığa bir zarar gelmişmidir? Ve çok düşük seste cızırtı sesi geliyormu?