edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Kulaklıkların şarjı %100 olsa bile kutusundan çıkarınca beyaz ışık yanmıyor bağlanamıyorum illa kutusunu şarja koyup kulaklıkları kutuya koyup çıkarmam gerekiyor.
Kulaklıkların şarjı %100 olsa bile kutusundan çıkarınca beyaz ışık yanmıyor bağlanamıyorum illa kutusunu şarja koyup kulaklıkları kutuya koyup çıkarmam gerekiyor.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 İsterseniz iade edin. Haylou GT1 kulaklığımda aynısını yaşıyordum ne yaptıysam düzelmedi.
R Rekaston Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Kulaklıktaki dokunmatik kısma basılı tutarsa açılır. Sebebi ise uyku moduna geçiyor.
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 451 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #4 Rekaston dedi: Kulaklıktaki dokunmatik kısma basılı tutarsa açılır. Sebebi ise uyku moduna geçiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğini gibi yaptım oldu teşekkürler.
Rekaston dedi: Kulaklıktaki dokunmatik kısma basılı tutarsa açılır. Sebebi ise uyku moduna geçiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğini gibi yaptım oldu teşekkürler.