QCY T13 ANC vs Anker Soundcore R50i

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
Çok yazı gördüm ama tam karar veremedim. Aktif olarak kullananlar ikisinin de artı eksilerini yazabilir mi? Daha çok müzik için kullanacağım ve otobüsle falan okula gidiyorum. Hangisi bana iyi gider, hem ses kalitesi tatmin etsin hem dışarıdaki sesi beni çok etkilemesin istiyorum.

İkisinin de ses kalitesi benzer.
Qcy de aktif gürültü engelleme var. Müzik için r50i alırdım ben.

Kral QCY T13 bende var güzel kulaklık, R50'yi de yeni aldım bugün geldi akşam test edip sana fikrimi söylerim.

Kral QCY T13 bende var güzel kulaklık, R50'yi de yeni aldım bugün geldi akşam test edip sana fikrimi söylerim.

Vallahi çok güzel olur bir iki mesaj okuyunca bayağı iyi olduğunu duydum 5.3 Bluetooth destekliyor ANC özelliği yokmuş ama aratmıyormuş bu ikisi de iyi bence de değerlendirmelere bakınca ya 5 yıldız ya 4 yıldız verilmiş.

Ekleme olarak büyük ihtimal 50i alacağım da hangi renk olduğunda kararsız kaldım beyaz da siyah da çok güzel beyaz alırsam dışarıdan gören birinin gözüne çok çarpar mı?

Bu arada ek soru sorayım, kulağımızın içi terleyince hemen düşüyorlar mı yoksa içeride sabit mi kalıyor ?

Kanka hiç düşünmeden R50'yi al, ses kalitesi dışarıdaki sesi kesmesi kulaktaki konforu aşırı hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…