QCY T13 ANC vs Anker Soundcore R50i

Berkay151421

Decapat
Daha fazla  
QCY T13 ANC 611 TL.
Anker Soundcore R50i 800TL.
Bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim?
Ses kalitesi olarak hangisi daha iyi? Sporda kullanacağım ağırlık girince, terleyince düşmemesi gerekiyor. Kulağı da ağrıtmaması gerekiyor.

Bir arkadaşım QCY13 almıştı ara sıra kopma yaşıyordu ben spora için R50i aldım terleyince veya yüksek ağırlıkta kulağımdan çıkmıyordu ses kaliteside iyi dış sesleri biraz da olsa kesiyor öneririm.

Bir arkadaşım QCY13 almıştı ara sıra kopma yaşıyordu ben spora için R50i aldım terleyince veya yüksek ağırlıkta kulağımdan çıkmıyordu ses kaliteside iyi dış sesleri biraz da olsa kesiyor öneririm.

Peki deneyimleme şansınız oldu mu? Aradaki 200TL farka değer mi? ANC özelliği falan da var pek iyi çalışmasada.

Peki deneyimleme şansınız oldu mu? Aradaki 200TL farka değer mi? ANC özelliği falan da var pek iyi çalışmasada.

Ben yeni aldım R50i yi ve çok memnunum. Malzeme kalitesi çok premium ve sağlam hissettiriyor. Açıkçası arkadaşımın Buds 2'sinden daha iyi premium hissettiriyor diyebilirim. Düşürmediğim veya test yapmadığım için bir şey diyemiyorum. ANC eksikliğini bende çok düşündüm hisseder miyim diye ama zaten slikonlu bir yapısı olduğu için pasif gürültü engelleyici de bayağı iyi iş yapıyor. Kalitesiz ANC olup ses kalitesi daha düşük olacağına ses kalitesi daha iyi olup ANC'siz tercih ederim şahsen. Bu fiyatlarda kaliteli ANC kulaklık bulamazsın zaten. R50i al geç.

QCY T13 ANC 611 TL.
Anker Soundcore R50i 800TL.
Bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim?
Ses kalitesi olarak hangisi daha iyi? Sporda kullanacağım ağırlık girince, terleyince düşmemesi gerekiyor. Kulağı da ağrıtmaması gerekiyor.

Ben T13 ANC kullanıyorum Spora'da gidiyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim -çok memmnunum- 611TL iyi fiyat.

Dedikleri gibi kopma vs oluyor mu? Bir de ses kalitesi güzel mi? Spor yaparken ağırlık kaldırınca veya terleyince kulaktan düşme veya atma yapıyor mu?

Hiç kopma yaşamadım kardiyorda deli gibi terlerken bile düşmedi kulağımdan eğilip kalkarkende hiç düşmedi ses kalitesi yeterli ANC işini yapıyor. Batarya süresi çok uzun hiç ölçmedim ama 2 haftayı çıkarıyor kutusu ile beraber. Ancak hafif bir baş ağrım oluyor kulaklıktan ama kulaklık kaynaklı değiş Bluetooth'lu olmasından tahminim benim size diyebileceğim kesinlikle alınabilecek bir ürün ben 500'e almıştım geçen sene şu an 600'e çok artmamış alınır kesinlikle.

Hiç kopma yaşamadım kardiyorda deli gibi terlerken bile düşmedi kulağımdan eğilip kalkarkende hiç düşmedi ses kalitesi yeterli ANC işini yapıyor. Batarya süresi çok uzun hiç ölçmedim ama 2 haftayı çıkarıyor kutusu ile beraber. Ancak hafif bir baş ağrım oluyor kulaklıktan ama kulaklık kaynaklı değiş Bluetooth'lu olmasından tahminim benim size diyebileceğim kesinlikle alınabilecek bir ürün ben 500'e almıştım geçen sene şu an 600'e çok artmamış alınır kesinlikle.

Teşekkürler alıyorum bunu 200TL farka çok olacağını sanmıyorum. İşini yapar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı