techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu üç kulaklıktan hangisi daha iyidir? Karar vermekte zorlanıyorum. Detaylıca nediyle anlatırsanız sevinirim. Alırken tereddüt etmek istemiyorum. O yüzden açıklamalarınız benim için çok önemli.
Kullanım amacı: Film, müzik ve telefonda oyun oynamak için(gecikme çok da önemli değil, film ve müziklerde ses kalitesi vs. iyi olması ve kaliteli olması çok daha önemli )

QCY T13 ANC kullanıyorum, bassları kuvvetli, ses kalitesi iyi, ANC özelliği ise odamın kapısı kapalı olduğu vakit dışarıdan gelen her türlü sesi engelliyor öneririm kaliteli bir kulaklık.

Ben de QCY T13 ANC modelini kullanıyorum gayet tatmin edici.

Anker Soundcore R50i kullanıyorum. Kulaklıktan pek anlamam. Bana göre sesleri iyi veriyor. Ancak mikrofonu sıkıntılı. Çoğu zaman telefonla konuşurken karşımdaki beni duyamadığını söylüyor.

HT05 gürültü engelleyiciye sahip, mikrofon sesi ve bass olarak da daha iyi, diğerlerinden sadece batarya konusunda kısmende olsa zayıf kalıyor.
100TL fazla verip T13 yerine HT05 almaya değer mi peki? Ve neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…