QCY T13 ANC vs QCY T18

walter wick

Kilopat
Makaleler
1
Yer
albuquerque
Daha fazla  
Merhaba 600 TL civarı bütçem var, yaklaşık 3.5 yıldır kullandığım Haylou T15 kulaklağım arık çalışmıyor yeni bir tane almaya karar verdim.

Aklımda qct T13 ANC ve T18 var sizce hangisi alınabilir? Hangisi Haylou T15'ten daha iyidir?

Merhaba. Benimde eski kulaklığım T15'di ve T18'e geçiş yaptım meğerse düzgün müzik dinlemediğimi farkettim. Öncelikle müzik dinlerken ikisine kıyasla netliği hissediyorsunuz. Oyun oynamadığım için oyun performansını yorumlayamam ama ortalama bir sesli görüşme kalitesi var. Ve T18'in kasası parlak yapıya sahip ve çabuk çiziliyor. Başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.

Merhaba. Benim de eski kulaklığım T15'di ve T18'e geçiş yaptım meğerse düzgün müzik dinlemediğimi fark ettim. Öncelikle müzik dinlerken ikisine kıyasla netliği hissediyorsunuz. Oyun oynamadığım için oyun performansını yorumlayamam ama ortalama bir sesli görüşme kalitesi var. Ve T18'in kasası parlak yapıya sahip ve çabuk çiziliyor. Başka sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.

Hocam ben sadece muzik ve film ve video izlerim T15'ten memnundum, tabii bozulmasaydı :D
T18 bayağı güzel görünüyordu sizce değer mi? Ne zaman aldınız.
T15'e göre artı ve eskilerini yazar mısınız? Teşekkürler.

Hocam ben sadece muzik ve film ve video izlerim T15'ten memnundum, tabii bozulmasaydı :D
T18 bayağı güzel görünüyordu sizce değer mi? Ne zaman aldınız.
T15'e göre artı ve eskilerini yazar mısınız? Teşekkürler.
2023 Şubat'ta satın almışım. Hiç kulakların şarjını bitiremediğim için şarjı ne kadar gider tam bilmiyorum detaylı incelemesini Enes Özen youtube kanalında çekmişti.
İkisine kıyasla artıları
+Daha net ses kalitesi
+Kutu T15 kadar ağır değil ama powerbank özelliğide bulunmuyor.
+Kulaklık ızgaraları metal ve düşme-çıkma ihtimali yok gibi bir şey.
+Çift cihaz desteği mevcut iki telefona veya hem telefon hem bilgisayara bağlayıp kolayca kullanabilirsiniz.
+Minik rahatsız eden gecikmeler hissederseniz diye oyun modu da mevcut.
-Bende olan bir sorun sanırım kulaklığı bağladıktan sonra pop-up ekran her telefon kilidimi açtığımda karşıma çıkıyor önceden yoktu
-Kutu çizilmeye çok müsait
-Powerbank şeklinde kullanamazsınız
Daha detaylı inceleme için önerdiğim kanalı izleyebilirsiniz. Ama T15'e kıyasla memnun olacağınızı düşünüyorum. Ve müzikte bass seviyorsanız sizi tatmin etmeyebilir net ve dengeli bir ses profili kullanılmış.

2023 şubat'ta satın almışım. Hiç kulakların şarjını bitiremediğim için şarjı ne kadar gider tam bilmiyorum detaylı incelemesini Enes özen YouTube kanalında çekmişti.
İkisine kıyasla artıları.
+Daha net ses kalitesi.
+Kutu T15 kadar ağır değil ama powerbank özelliğide bulunmuyor.
+Kulaklık ızgaraları metal ve düşme-çıkma ihtimali yok gibi bir şey.
+Çift cihaz desteği mevcut iki telefona veya hem telefon hem bilgisayara bağlayıp kolayca kullanabilirsiniz.
+Minik rahatsız eden gecikmeler hissederseniz diye oyun modu da mevcut.
-Bende olan bir sorun sanırım kulaklığı bağladıktan sonra pop-up ekran her telefon kilidimi açtığımda karşıma çıkıyor önceden yoktu.
-Kutu çizilmeye çok müsait.
-Powerbank şeklinde kullanamazsınız.
Daha detaylı inceleme için önerdiğim kanalı izleyebilirsiniz. Ama T15'e kıyasla memnun olacağınızı düşünüyorum. Ve müzikte bass seviyorsanız sizi tatmin etmeyebilir net ve dengeli bir ses profili kullanılmış.

Bassları T15'e göre nasıl?
Bir de oyun modsuz geçikme hangisi daha fazla? Rahatsız ediyor mu?
Bir de uygulamdan kısayol atadın diyelim o kısayol PC'de geçerli olur mu?
Zaten Enes özen izledim ona göre T18 ile T13 arasında kaldım.

Bassları ön planda olan bir kulaklık değil fakat müzik dinlerken enstruman ve şarkıcının sesini ayırt edebilirsiniz. Ses profili dengeli olan bir kulaklık ve ben kendi açımdan rahatsız edici bir gecikme yaşamadım. Oyun oynamam fakat çok Youtube videosu izlerim, izlerken de beni rahatsız eden bir gecikme olmadı. Kısayol ve PC kullanımında yanıltmak istemedim çünkü genelde telefonda ve müzik için kullandım ben. T13 kullanan birininde fikrini alın isterseniz ANC sizin için gerekli bir şey mi? Çok gürülülü ortamlarda mı bulunursunuz? Bunları ele alabilirsiniz.

Bassları ön planda olan bir kulaklık değil fakat müzik dinlerken enstruman ve şarkıcının sesini ayırt edebilirsiniz. Ses profili dengeli olan bir kulaklık ve ben kendi açımdan rahatsız edici bir gecikme yaşamadım. Oyun oynamam fakat çok YouTube videosu izlerim, izlerken de beni rahatsız eden bir gecikme olmadı. Kısayol ve PC kullanımında yanıltmak istemedim çünkü genelde telefonda ve müzik için kullandım ben. T13 kullanan birininde fikrini alın isterseniz ANC sizin için gerekli bir şey mi? Çok gürülülü ortamlarda mı bulunursunuz? Bunları ele alabilirsiniz.

Ben zaten T18 alacağım büyük ihtimal genel olarak kutu ve kullaklıkda eksik olan size eksi olarak gelen hangi özellikler var ve hangileri eksik.

Bu iki modelden birini düşünüyorum bende. T13 Anc yeni çıkan bir model, bir sene sonra çıkmış gibi T18'den.

O yüzden ikisini de aynı fiyat kabul edersek, hangisini almak daha mantıklı acaba ?

Hem müzik performansı hem de telefonla görüşme göz önünde olursa ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı