QCY T13 bilgisayarda mikrofon çalışmıyor

SYNDIKAT

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yakın zamanda QCY T13 ANC aldım. İlk denememde bilgisayara sorunsuz bağlandım. Discord'da, CS de çalışıyordu. Bluetooth ayarlarında ses/oyun/müzik bağlandı yazıyordu. Bugün Discord'a girip CS'yi başlatınca oyunun sesi gelmemeye başladı. Ben de bilgisayarı açıp kapatınca DC de kulaklığın mikrofonu çalışmamaya, laptopun kendi mikrofonunu kullanmaya başladı. Bluetooth bağlantısında ise sadece müzik için bağlandı yazıyor. Ses ayarlarında handsfree seçiliyken donanımlarda handsfree olan kulaklık devre dışı gözüküyor. Bir türlü kulaklığın mikrofonunu aktif edemiyorum. Oyunla birlikte DC de aynı anda çalışmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?(not: Kulaklık telefonda sorunsuz çalışıyor)

Dosya Ekleri

• QCY.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 94
  • QCY2.PNG
    23,1 KB · Görüntüleme: 88
  • QCY3.PNG
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
  • QCY4.PNG
    5,9 KB · Görüntüleme: 74
2. resimde QCY-T13 Hands Free Audio diye bir seçenek var. Onu etkinleştirin. Ses kalitesinde düşüş olur fakat mikrofon çalışır.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sağ tıklayıp etkinleştir deyince her hangi bir reaksiyon vermiyor. Aynı şekilde kalıyor, devre dışı bırakıp tekrar açmayı denedim yine aynı.

Denedim. Bağlan yazıyor tıklıyorum ama düzelmiyor. Simgesinde kırmızı işaret duruyor yine.

Denedim. Bağlan yazıyor tıklıyorum ama düzelmiyor. simgesinde kırmızı işaret duruyor yine
İlk denememde çalışmıştı sonra kendiliğinden bu şekilde oldu ve düzelmiyor ilginç bir şekilde.

Kulaklığa yine o yerlerde sağ tıklayıp "özellikler" dedikten sonra "servisler" isimli bir seçenek çıkacak. O seçenekte "Hands Free Audio" seçeneğinin tiki var mı? Yoksa tik atıp tekrar deneyin ilk işlemi.

Edit: Servisler değil de geliştirmeler yazıyor olabilir Türkçe.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-08 164328.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 77

hands free seçeneği çıkmıyor daha önce çıktığını hatırlıyorum yanlış bakmıyorsam yok

Şimdi basitten tekrar başlamak istiyorum. Ses ayarlarında benim resmimdeki gibi girişi kulaklığınız olarak seçebiliyor musunuz?

Windows 11 kullanıyorum ve geçtiğimden beri bluetooth kulaklık kullanmadım bilgisayarda. Şimdi baktığımda bende de Hands Free seçeneği yok fakat mikrofonu seçebiliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 69

Sadece bilgisayarın kendi mikrofonu görünüyor girişte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığa reset atıp tekrar dener misiniz? Aklıma başka bir şey gelmiyor şu anda. Sorun giderici de denenebilir. Belki ayarlarda sıkıntı çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…