J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 658 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi?
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 17 Şubat 2024 #2 Bende de var kulaklığa ses gelince çok hafif dip ses yapıyor.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Şubat 2024 #3 Jims dedi: Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi? Genişletmek için tıkla... İlgilenirler cihaz kutusunun Arkasındaki servisede gönderebilirsin Zaten hepsburadaya gönderdiğin dede depolarindan servise aktariyorlar (not: satıcı: Hepsiburada ise)
Jims dedi: Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi? Genişletmek için tıkla... İlgilenirler cihaz kutusunun Arkasındaki servisede gönderebilirsin Zaten hepsburadaya gönderdiğin dede depolarindan servise aktariyorlar (not: satıcı: Hepsiburada ise)
tolgahann_tosun Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #4 Jims dedi: Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta mevcut olan birşey, uğraşmaya değmez, kulağınız bir süre sonra alışıyor zaten.
Jims dedi: Arkadaşlar kulaklığı alalı 6 ay oldu dip ses yapıyor sürekli. Hepsiburadan almıştım, yollasam ilgilenirler mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta mevcut olan birşey, uğraşmaya değmez, kulağınız bir süre sonra alışıyor zaten.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Şubat 2024 #5 Forumer dedi: Bende de var kulaklığa ses gelince çok hafif dip ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı şekilde çok hafif geliyor
Forumer dedi: Bende de var kulaklığa ses gelince çok hafif dip ses yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı şekilde çok hafif geliyor
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 17 Şubat 2024 #6 Teknoyms dedi: İlgilenirler cihaz kutusunun Arkasındaki servisede gönderebilirsin Zaten hepsburadaya gönderdiğin dede depolarindan servise aktariyorlar (not: satıcı: Hepsiburada ise) Genişletmek için tıkla... Servisi yok gibi birşey markanın. Garanti belgesi yok.
Teknoyms dedi: İlgilenirler cihaz kutusunun Arkasındaki servisede gönderebilirsin Zaten hepsburadaya gönderdiğin dede depolarindan servise aktariyorlar (not: satıcı: Hepsiburada ise) Genişletmek için tıkla... Servisi yok gibi birşey markanın. Garanti belgesi yok.
tolgahann_tosun Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #7 Teknoyms dedi: Bendede aynı şekilde çok hafif geliyor Genişletmek için tıkla... 3 tane aldım t13 hepsinde vardı pek problem sayılmaz.
Teknoyms dedi: Bendede aynı şekilde çok hafif geliyor Genişletmek için tıkla... 3 tane aldım t13 hepsinde vardı pek problem sayılmaz.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Şubat 2024 #8 AnotherJourney dedi: Servisi yok gibi birşey markanın. Garanti belgesi yok. Genişletmek için tıkla... Kutunun arkasında yazıyordu galiba benim Xiaomi cihazım arizalanmisti dediğim gibi yapmislardi
AnotherJourney dedi: Servisi yok gibi birşey markanın. Garanti belgesi yok. Genişletmek için tıkla... Kutunun arkasında yazıyordu galiba benim Xiaomi cihazım arizalanmisti dediğim gibi yapmislardi
Şanlıçökelek47 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #9 Lexis Audio Editor kullanın çözüm bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lexis Audio Editor kullanın çözüm bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.251 Çözümler 56 17 Şubat 2024 #10 Teknoyms dedi: Kutunun arkasında yazıyordu galiba benim Xiaomi cihazım arizalanmisti dediğim gibi yapmislar Genişletmek için tıkla... Xiaomi ayrı. Qcy in yok.
Teknoyms dedi: Kutunun arkasında yazıyordu galiba benim Xiaomi cihazım arizalanmisti dediğim gibi yapmislar Genişletmek için tıkla... Xiaomi ayrı. Qcy in yok.