QCY T13 Mikrofonu çalışmıyor

arifenesk

Hectopat
QCY T13 kulaklığı telefona bağladığımda bildiğim kadarıyla kulaklığın mikrofonunu kullanması lazım fakat telefon mikrofonunu kullanıyor. Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyduruk kulaklık. Çok bir şey beklememek lazım. Kontrol edildiğini bile düşünmüyorım. İade edebiliyorsanız edin. Eğer bir süre kullandıktan sonra olduysa kulaklığınızın berbat üretim kalitesine sahip olduğunu belirtirim. Mikrofonu bozulmasa bile başka bir yerinden patlak verirdi. Çok uyduruk ve kısa ömürlü ürünler.

Aşırı ucuz kablosuz kulaklara yatırılan para sokağa atılmış paradır. Gerçekten ihtiyacınız varsa Xiaomi'nin biraz daha fiyat vererek alabileceğiniz iyi ürünleri var. Onun haricinde kablolu kulaklık gayet iş görürdü.

Daha bugün elime ulaştı kulaklıkta değilde telefonla alaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Windows 10da denediğimde sağ kulaklık mikrofonunun çalıştığını farkettim sol ya çalışmıyor yada bir şeyden dolayı devre dışı. @Cruslan

Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyor ve hevesinizi kırmak istemiyorum ancak bu aldığınız ürün gerçekten para verilmeyecek kadar kötü bir ürün.

Her kulaklığın ayrı modülü olsa gerek. Telefonda ayrı ayrı iki kulaklığı eşlemek gerekecektir büyük ihtimal. Her telefonda da yok iki kulaklığı aynı anda kullanma özelliği. Windows'da yok galiba veya başka bir şekilde eşlenmesi gerekiyor olabilir.

Mikrofon için iyimser olarak aramalarda ayrıca seçmeniz gerekebilir, seçmediyseniz seçin. Kötümser olarak ucuz ürün olarak üretim hatası bulunduğu veya kargo sırasında hasar gördüğünü düşünüyorum.

Öncelikle bluetooth ayarlardından gerekli izinleri verdiğine emin ol.
Olmazsa kulaklıkları sıfırlayıp tekrar bağlanmayı dene.

QCY T13 bu fiyat aralığının en iyi ürünü sayılır, kötü bir kulaklık değil.

Sorunu nasıl çözdünüz?

Son düzenleme:
Herkeste aynı problem kulaklığın mikrofonu çalışmıyor. Dün çalışan şey bugün çalışmıyor. Resetlemekte işe yaramıyor. Durduk yere 1 haftalık şey bozuldu.
Bilgisayara da bağlıyordum sorun yoktu.
Ucuzda değil 300 TL hani... Kalkıp 1.000TL bluetooth kulaklık kullanıyormuş gibi yorum yapmaya bayılıyor millet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı