Emir ırgar Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Önemli olan ses kalitwsi Buds 4'ün daha hoşuma gitti görüntüsü. Sizce ne alınır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024
Hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Önemli olan ses kalitwsi Buds 4'ün daha hoşuma gitti görüntüsü. Sizce ne alınır?
AkifLk54 Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 Huawei bilmiyorum ama T13'ü kullandım herleyi çok güzel mikrofon ses falan ama diğer kulaklıkaln aksine daha büyük.
Huawei bilmiyorum ama T13'ü kullandım herleyi çok güzel mikrofon ses falan ama diğer kulaklıkaln aksine daha büyük.
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 Emir ırgar dedi: Hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Önemli olan ses kalitwsi Buds 4'ün daha hoşuma gitti görüntüsü. Sizce ne alınır? Genişletmek için tıkla... 1 senedir T13 ANC kullanıyorum. Ses kalitesi olarak çok iyi ve orta büyüklükte kulaklara tam oturuyor kesinlikle düşme söz konusu değil, mikrofonu da orta seviyenin biraz üstünde kısaca gayet memnunum.
Emir ırgar dedi: Hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Önemli olan ses kalitwsi Buds 4'ün daha hoşuma gitti görüntüsü. Sizce ne alınır? Genişletmek için tıkla... 1 senedir T13 ANC kullanıyorum. Ses kalitesi olarak çok iyi ve orta büyüklükte kulaklara tam oturuyor kesinlikle düşme söz konusu değil, mikrofonu da orta seviyenin biraz üstünde kısaca gayet memnunum.