Sametk666 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell G15 5511- 16 GB 3200Mhz Ram SK Hynix Intel i5 11260H RTX 3050 95W 512 GB SSD SK Hynix Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Kutu Yeşil yandı. Şarj ediyorum bir süredir, mavi olması lazım mı nasıl olacak? Kutu ne zaman fulleniyor kaç saatte oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Kutu Yeşil yandı. Şarj ediyorum bir süredir, mavi olması lazım mı nasıl olacak? Kutu ne zaman fulleniyor kaç saatte oluyor?
3 396162 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 903 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #2 Sametk666 dedi: Kutu yeşil yandı. Şarj ediyorum bir süredir, mavi olması lazım mı nasıl olacak? Kutu ne zaman fulleniyor kaç saatte oluyor? Genişletmek için tıkla... Yeşil renk olduysa tam şarj olmuştur. Şarja taktığında kırmızı yanıyor, batarya tam dolduğunda yeşil yanıyor.
Sametk666 dedi: Kutu yeşil yandı. Şarj ediyorum bir süredir, mavi olması lazım mı nasıl olacak? Kutu ne zaman fulleniyor kaç saatte oluyor? Genişletmek için tıkla... Yeşil renk olduysa tam şarj olmuştur. Şarja taktığında kırmızı yanıyor, batarya tam dolduğunda yeşil yanıyor.
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.964 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Sametk666 dedi: Kutu Yeşil yandı. Şarj ediyorum bir süredir, mavi olması lazım mı nasıl olacak? Kutu ne zaman fulleniyor kaç saatte oluyor? Genişletmek için tıkla... Yeşilde dolmuş oluyor. Kırmızı yanarken sarj oluyor, mavi yanarken de bağlanmayı arıyor demek.
Sametk666 dedi: Kutu Yeşil yandı. Şarj ediyorum bir süredir, mavi olması lazım mı nasıl olacak? Kutu ne zaman fulleniyor kaç saatte oluyor? Genişletmek için tıkla... Yeşilde dolmuş oluyor. Kırmızı yanarken sarj oluyor, mavi yanarken de bağlanmayı arıyor demek.
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 13 Kasım 2023 #4 Şarj kutusunun şarj durumunu nasıl görebiliriz? Bilgisayar ve telefon göstermiyor, başka bir yolu var mı? Veya farklı bir uygulama mı yüklemek gerek?
Şarj kutusunun şarj durumunu nasıl görebiliriz? Bilgisayar ve telefon göstermiyor, başka bir yolu var mı? Veya farklı bir uygulama mı yüklemek gerek?
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 13 Kasım 2023 #5 Bende ANC olan modeli var ama şimdiye kadar yeşil ışık yanmadı. Sadece mavi ve kırmızı yandı. Yeşil yanması mı gerekiyor bunda? kerem2018 dedi: Şarj kutusunun şarj durumunu nasıl görebiliriz? Bilgisayar ve telefon göstermiyor, başka bir yolu var mı? Veya farklı bir uygulama mı yüklemek gerek? Genişletmek için tıkla... Sanırım onu göremezsin. Sadece kırmızı ışık yandığında %20'nin altında olduğunu görürsün.
Bende ANC olan modeli var ama şimdiye kadar yeşil ışık yanmadı. Sadece mavi ve kırmızı yandı. Yeşil yanması mı gerekiyor bunda? kerem2018 dedi: Şarj kutusunun şarj durumunu nasıl görebiliriz? Bilgisayar ve telefon göstermiyor, başka bir yolu var mı? Veya farklı bir uygulama mı yüklemek gerek? Genişletmek için tıkla... Sanırım onu göremezsin. Sadece kırmızı ışık yandığında %20'nin altında olduğunu görürsün.
Kaan1881 Hectopat Kek günü Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 Vinograd dedi: Bende ANC olan modeli var ama şimdiye kadar yeşil ışık yanmadı. Sadece mavi ve kırmızı yandı. Yeşil yanması mı gerekiyor bunda? Sanırım onu göremezsin. Sadece kırmızı ışık yandığında %20'nin altında olduğunu görürsün. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ANC var ANC modeli biraz farklı zaten kullanım kılavuzunu açıp okuyunca gözüküyor 2 renk var kırmızı ve beyaz %20 altı ise kırmızı %20 üstü ise beyaz.
Vinograd dedi: Bende ANC olan modeli var ama şimdiye kadar yeşil ışık yanmadı. Sadece mavi ve kırmızı yandı. Yeşil yanması mı gerekiyor bunda? Sanırım onu göremezsin. Sadece kırmızı ışık yandığında %20'nin altında olduğunu görürsün. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ANC var ANC modeli biraz farklı zaten kullanım kılavuzunu açıp okuyunca gözüküyor 2 renk var kırmızı ve beyaz %20 altı ise kırmızı %20 üstü ise beyaz.
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 14 Kasım 2023 #7 Vinograd dedi: Bende ANC olan modeli var ama şimdiye kadar yeşil ışık yanmadı. Sadece mavi ve kırmızı yandı. Yeşil yanması mı gerekiyor bunda? Sanırım onu göremezsin. Sadece kırmızı ışık yandığında %20'nin altında olduğunu görürsün. Genişletmek için tıkla... Hayır görebiliyoruz. Uygulaması varmış, buldum sonradan.
Vinograd dedi: Bende ANC olan modeli var ama şimdiye kadar yeşil ışık yanmadı. Sadece mavi ve kırmızı yandı. Yeşil yanması mı gerekiyor bunda? Sanırım onu göremezsin. Sadece kırmızı ışık yandığında %20'nin altında olduğunu görürsün. Genişletmek için tıkla... Hayır görebiliyoruz. Uygulaması varmış, buldum sonradan.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 14 Kasım 2023 #8 kerem2018 dedi: Hayır görebiliyoruz. Uygulaması varmış, buldum sonradan. Genişletmek için tıkla... Uygulamasında kutusunun şarjını nasıl görüyoruz? Ben sadece kulaklığın şarjını görüyorum.
kerem2018 dedi: Hayır görebiliyoruz. Uygulaması varmış, buldum sonradan. Genişletmek için tıkla... Uygulamasında kutusunun şarjını nasıl görüyoruz? Ben sadece kulaklığın şarjını görüyorum.
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 14 Kasım 2023 #9 İkisini de gösteriyor uygulamada.
Kaan1881 Hectopat Kek günü Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #10 Vinograd dedi: Uygulamasında kutusunun şarjını nasıl görüyoruz? Ben sadece kulaklığın şarjını görüyorum. Genişletmek için tıkla... kerem2018 dedi: İkisini de gösteriyor uygulamada. Genişletmek için tıkla... Hocam ANC ile enc farklı ANC modelinde kutu şarjı vb. yok sadece ışık var. Ve uygulamadan kulaklık şarjına bakılabiliyor.
Vinograd dedi: Uygulamasında kutusunun şarjını nasıl görüyoruz? Ben sadece kulaklığın şarjını görüyorum. Genişletmek için tıkla... kerem2018 dedi: İkisini de gösteriyor uygulamada. Genişletmek için tıkla... Hocam ANC ile enc farklı ANC modelinde kutu şarjı vb. yok sadece ışık var. Ve uygulamadan kulaklık şarjına bakılabiliyor.