QCY T13 Türkiye servis numarası var mı?

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, QCY T13 kulaklık satın almıştım Trendyol'dan. 1 aylık kullanım sonrasında bigün kulaklığı elime aldığımda fark ettim ki sağ kulaklığın filtresi düşmüş, bildiğiniz yok yani kulaklığın içi görünüyordu. Bu sebeple kulaklığı Trendyol'a yollamıştım hiçbir işlem yapmadan kullanıcı hatası deyip kulaklığı geri yollamışlar. Kağıtta da bir üst model olan QCY T13 ANC ile değişmesi uygundur. Müşteri ödemeyi kabul etmediği için işlemsiz çıkış yapılmıştır, yazmışlar. Ama sıkıntı şu kimse beni arayıpta ödemeyi kabul edip etmediğim sorulmadı. Trendyol'la iletişime geçtim biz bir şey yapamayız parça değişimi için QCY'nin kendisiyle iletişime geçmemi söylediler. QCY'nin kendi sitesinde ulaşabileceğim bir numara yok. Var mı bildiğiniz bir numara?

Boşuna uğraşmayın hocam hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Markanın Türkiye distribütörü yok sanırsam. Garanti belgesi denilen kağıtta da herhangi bir bilgi yok. Bomboş bir marka anlayacağınız.

Boşuna uğraşmayın hocam hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Markanın Türkiye distribütörü yok sanırsam. Garanti belgesi denilen kağıtta da herhangi bir bilgi yok. Bomboş bir marka anlayacağınız.

Ya hocam Trendyol'da bir şey yapmadan yollamış, bizlik bir şey yok diyorlar. Kulaklığın sağ filtresi yok onu yaptıracağım sadece yok mudur bir yolu ya? Dediğiniz gibi iletişim numarası falanda yok...

Ya hocam Trendyol'da bir şey yapmadan yollamış, bizlik bir şey yok diyorlar. Kulaklığın sağ filtresi yok onu yaptıracağım sadece yok mudur bir yolu ya? Dediğiniz gibi iletişim numarası falanda yok...
Hocam Trendyol sadece değişim yapıyor herhangi bir problem olduğunda. Mesela kulaklığı aldınız açıp kullandınız ve ses ile alakalı sorun var. İade ediyorsunuz onlar kabul ediyor. Bu tarz teknik şeyler için teknik servise vermek lazım fakat markanın Türkiye de adamakıllı hizmeti yok. Dolayısıyla yapacak hiçbir şey yok.

Hocam telefoncu da var mıdır dediğim parça?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…