B birekmen Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 2 17 Kasım 2022 #11 Tr_temhA dedi: Hocam telefonunuzun modeli nedir? Bir de kulaklığın şarjı olmayabilir. Bluetooth açık olup bağlanıp olmuyorsa basılı tutup reset attınız mı? Genişletmek için tıkla... İlgin için teşekkür ederim ama uygulamayı silip tekrar yükleyince düzeldi sorun
Tr_temhA dedi: Hocam telefonunuzun modeli nedir? Bir de kulaklığın şarjı olmayabilir. Bluetooth açık olup bağlanıp olmuyorsa basılı tutup reset attınız mı? Genişletmek için tıkla... İlgin için teşekkür ederim ama uygulamayı silip tekrar yükleyince düzeldi sorun
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 10 17 Kasım 2022 #12 birekmen dedi: İlgin için teşekkür ederim ama uygulamayı silip tekrar yükleyince düzeldi sorun. Genişletmek için tıkla... Düzelmesine sevindim. Zaten yukarıda da belirtmiştim uygulama sıkıntılı. Canı isteyince bağlanıyor.
birekmen dedi: İlgin için teşekkür ederim ama uygulamayı silip tekrar yükleyince düzeldi sorun. Genişletmek için tıkla... Düzelmesine sevindim. Zaten yukarıda da belirtmiştim uygulama sıkıntılı. Canı isteyince bağlanıyor.