Qcy T13 vs Anker Soundcore R50i

T13 ANC modeli kullanıyorum uygulaması var ve dokunmasını özelleştirebiliyorsunuz. Gündelik kullanım için güzel. Mikrofon kısmında da ben başarılı buluyorum. T13 ANC modelinde oyun modu da var ANC moduda normal modu da ayarlayabiliyorsunuz.

Toplu taşımalarda kullanıyorsanız T13 iki kulaklığı takıp ANC modunda dışarıdaki gürültüyü duymadan devam edebilirsiniz öyle bir artısı var ama Anker bir tık daha kaliteli.

Ben dün akşam QCY HT05 modelini sipariş ettim aynı bütçede.

Anker'in mikrofonu rüzgarlı ortamlarda çok kötü oluyor bunu yazmayı unutmuşum. Uygulamasında oyun modu, ekolayzer ayarı, dokunmatik buton ayarı gibi ayarlar bulunuyor.

T13'ü mü önerirsiniz yoksa Anker'i mi?

Anker'de aktif gürültü engelleyici olmadığından dolayı Qcy'yi daha mantıklı buldum.

Ben dün akşam QCY HT05 modelini sipariş ettim aynı bütçede.
Tamam, bir düşüneceğim.

T13'ü mü önerirsiniz yoksa Anker'i mi?

Anker denemediğim için net bir şey diyemem. Ama T13 ANC kullanıyorum memnunum gündelik kullanımda, oyun içinde oyun modu ile ms düşünüyor. Anker deneyenler de yardımcı olursa uzlaşabiliriz daha detaylı.

Realme Buds T100 ses kalitesi öncelikse. İkisinden de iyi. Mikrofonu da çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…