Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
T13 ürününü 9 aydır kullanıyorum. Harika bir kulaklık. Diğerini bilmiyorum. Ses kalitesi,yalıtımı,sesin netliği ve bağlantı hızı çok iyi. İlk geldiğinde programından ayar yapın yeter.
2 senedir sonunsuz çalışıyor QCY T5 gayet güzel bir ürün QCY markası cidden fiyat performans açısından çok iyi. Haylou GT1 Pro da kullandım bana gelen modelde şarj almama sorunu vardı satıcıyla konuşup para iadesi almıştım çok hoşuma gitmemişti. Sanki kulağuma tam oturmuyor gibiydi ama tabbi kişiden kişiye göre değişebilir. Ses kalitesi fena değildi tercih edebilirsiniz. Fiyatlarda çok önemli şu an uçmuştur muhtemelen.
Herkesin soyledigi seyler yerine daha cok ses kalitesine ve genel deneyimine deginmek istiyorum. Artilari: Basslar guzel fiyatina gore. Cogu kisiye yeter bence. Internetteki yorumlara bakarsak bunun yarisi bile yetiyor Turkiye'deki kisiler icin. Sesleri ayirt edebiliyorsunuz, temiz ses...