QCY T13 vs QCY T13 ANC

Metin Kabakçı

Decapat
Daha fazla  
QCY T13 veya QCY T13anc alacağım sizce hangisini alayım? Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?

ANC olanda aktif gürültü önleme mevcut. Tek fark bu T13 ANC alın.

Ben yazmaktan bıktım siz konu açmaktan bıkmadınız... Tabii ki de ANC modu daha iyi sadece ANC modu olduğu için değil kulaklık sürücüleride daha iyi. AirPods Pro 2. nesil ile karşılaştırdığımda ses kalitesi olarak fark yok ANC modu veya şeffaf mod tadmin edici.

Daha yeni T13 ANC siparişim geldi, önermem. Dip ses sorunu var ve kronik bir sorun olduğunu söylüyorlar.

Daha yeni T13 ANC siparişim geldi, önermem. Dip ses sorunu var ve kronik bir sorun olduğunu söylüyorlar.

Hocam ben de ANC modelini aldım. Aylardır kullanıyorum bir sorun göremedim, bence size kötü denk geldi garantiden değişim isteyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de ANC modelini aldım. Aylardır kullanıyorum bir sorun göremedim, bence size kötü denk geldi garantiden değişim isteyin.

Direkt iade istedim hocam, internetten baktığıma göre kronik sayılır, ürün çok sattığı için çok fazla sorunlu ürünüde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…