QCY T13 X vs QCY T13 ANC

Hangisini tercih etmeliyim?

• QCY T13 X

Oy: 3 60,0%
  • QCY T13 ANC

Oy: 1 20,0%
  • Başka bir önerim var

Oy: 1 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

Eridem

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf dash f15/i7 12650h/rtx3060/16gb ram/144hz ekran
Meslek
Öğrenci
F/P bir Bluetooth kulaklık arıyordum, ikisi arasında kaldım. Ne gibi farkları var, hangisini tercih etmeliyim?

Bütçem 500 600 tl civarı fazla yukarı çıkmak istemiyorum

QCY T13 ANC kullanıyorum ve ilk ay içinde kulaklıkların teki ses vermiyordu ama ışığı yanıyordu, servis o tek kulaklıkiçin değişim yaptı. Şimdi ses var ama arada ya bağlanmıyor ya da anlık ses gidip geliyor. Bunun dışında ses olarak ortalama veya biraz altı olabilir, midler ve tizler fazla baskın geldi bana, ANC olarak idare ediyor. Daha iyi seçeneklere bak bence T13 çok ucuz değilse.

ANC olanında gürültü engelleme var. Gürültülü ortamlarda kullancaksan ANC'li olanı, sakin yerlerde kullancaksan normal olanını alabilirsin.

ANC özelliği olmayan QCY T18 alırsan 2 farklı cihaza tanımlandıra biliyorsun kulaklığı. Mesela telefon ve tablete bağlantı kurup arada geçişler yapabilirsin ayarlarla oynamadan.

Gürültü engeleme T13 x dede var diye biliyorum ama

T13x i ben de düşünüyorum ama şuan satan bir yer var mı?

T13X i ben de düşünüyorum ama şu an satan bir yer var mı?

Ben var diye biliyordum ama Türkiye'de yokmuş şu anda sadece yabancı bir sitede 745 TL'ye var indirimde sanırım Türkiye'ye gelmesini bekliyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…