QCY T17 kulaklık alınır mı?

ByDead

Picopat
Daha fazla  
Gün içinde sipariş vermeyi planlıyorum. Bilgisayar ve telefonda kullanacağım ancak aklıma takılan soru şu;
Bu kulaklıkta Android ve iOS desteği gözüküyor ben bu kulaklığı Windows 10 bilgisayarda kullanabilir miyim?

Bu kulaklığı kullanıyorum tavsiye ederim. Gayet iyi. Bilgisayarda da sorun çıkacağını düşünmüyorum ama araştırın biraz daha.

Ben QCY T13 kullanıyorum. Bilgisayara bluettoth ile etkinleştiriyorum. Yalnız ara ara kısa süreli ses gidip geliyor.

Ben bilgisayara bununla etkinleştirdim. Eğer bilgisayarında Bluetooth özelliği varsa almana gerek yok.

Belki Bluetooth 5.0 alırsan o aradaki kopmalar kalkar.

Son düzenleme:
Bu model bende de var ayriyetten T13 modeli de var. İkiside gayet iyi kulaklık. Ses kalitesi olarak iyiler. Mikrofon kalitesi fazla beklemeyin, normal yani. Windows 10'da cihazı kullanırsın ama yazılımının desteği yok.

Be.

Bende düşük bütçe bluettoth kulaklık ararken bunu bulmuştum ayrıca YouTube'da birçok videoda güzel eleştiriler aldığı için bunu tercih etmiştim alırsan memnun kalırsın dostum.

Teşekkürler herkese.

Sizce hangi rengini alayım?

Siyah renk çizilirse belli olur diye ben beyaz seçtim. Beyazı varsa alabilirsin.

Birazdan siparişi vereceğim de sizce kararımı T13 ile değiştireyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…