QCY T20 Ailypods alınır mı?

Diow

Hectopat
Daha fazla  
QCY T20 Ailypods alınır mı?
Android ile uyumlu mudur?

Android ile uyumlu tabii ki ben kullanmadım ama QCY fiyat performans diyorlar hatta konu açmıştım bu marka ile alakalı.

Realme Buds T100 öneririm.

Ona verilecek para ile kaliteli bir kablolu kulaklık tercih ederdim. O kulaklık taklit ettiği marka ya da markaların yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca uzun süreler kullanılabileceğini de sanmıyorum. Uzun zamadır AirPods Pro 2 kullanıyorum kablolu kulaklık övücüsü değilim normalde.

Üründe ne aradığına bağlı mesela yüksek ses arıyorsan QCY'nin uygulaması olmadan bile yüksek ses sunuyor ve uygulamasıyla ekstra arttırabiliyorsun. Ses kalitesi bana göre iyi. Bu arada uzun süre gayet gidiyor merak etmeyin uzun süre gitmiyor diye bir durum yok. Android ile uyumludur fakat tek sıkıntısı kulak küçükse bir tık büyük gelebiliyor. Dışarıyada ses vermesin diyorsan aradığın bir ürün değil. Silikonsuz çoğu ürünlerde beklenen bir şey.

Son düzenleme:

Gündelik kullanım için şarkı vs. yüksek ses fazla sevmiyorum rahatsız ediyor. Yorumun için sağ ol.

Kablolu kulaklık fazla kullanmayı tercih etmiyorum kablosu rahatsız ediyor. Yorumun için sağ ol.

Realme Buds T100 öneririm.

Önerini için teşekkür ederim önerdiğin ürüne bir bakacağım. Yorumun için sağ ol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…