QCY T20 alınır mı?

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
QCY T20 model Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Dışarı çok ses veriyor diyorlar silikonsuz olduğu için, silikonlu kulaklık takamıyorum o yüzden AirPods gibi silikonsuz modeller sevdiğim için de silikonsuz tercih ediyorum QCY T20 dışında önerileriniz varsa da merakla beklerim tek isteğim AirPods gibi veya AirPods 2. nesil gibi boyutlarda olsun.

Kardeşim kullanıyor ve memnun. Fiyatı biraz artmış ama halen alınabilir durumda bence. Bir kaç kere yere düşürmesine rağmen sorun yok. Dışarıya ses verme olayı diğer silikonsuzlar ne kadar ses veriyorsa o kadar.

Eksi yön olarak; dokunmatik hassasiyeti kötü diyebilirim ya da düştüğü için böyle oldu bilemiyorum.

Bütçen ne kadar?

<650TL hocam.

Kardeşim kullanıyor ve memnun. Fiyatı biraz artmış ama halen alınabilir durumda bence. Birkaç kere yere düşürmesine rağmen sorun yok. Dışarıya ses verme olayı diğer silikonsuzlar ne kadar ses veriyorsa o kadar.

Eksi yön olarak; dokunmatik hassasiyeti kötü diyebilirim ya da düştüğü için böyle oldu bilemiyorum.

Bir videoda da dokunmatiğinden şikayetçiydi büyük ihtimalle genel olarak öyle, teşekkür ederim yorumunuz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı