I Imamsteak Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #11 T 13 kullanıyorum silikon tarfında bir sıkıntı yok hatta içinden 3 boyut silikon çıkıyor ve şarjı çok iyi gidiyor ama ses kalitesi çok iyi değil.
T 13 kullanıyorum silikon tarfında bir sıkıntı yok hatta içinden 3 boyut silikon çıkıyor ve şarjı çok iyi gidiyor ama ses kalitesi çok iyi değil.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.609 Çözümler 6 Yer Samsun 1 Temmuz 2023 #12 Imamsteak dedi: T 13 kullanıyorum silikon tarfında bir sıkıntı yok hatta içinden 3 boyut silikon çıkıyor ve şarjı çok iyi gidiyor ama ses kalitesi çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, fiyatı uygun olduğu için fazla ses kalitesi beklentim yok aslında.
Imamsteak dedi: T 13 kullanıyorum silikon tarfında bir sıkıntı yok hatta içinden 3 boyut silikon çıkıyor ve şarjı çok iyi gidiyor ama ses kalitesi çok iyi değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, fiyatı uygun olduğu için fazla ses kalitesi beklentim yok aslında.