kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 221 30 Ağustos 2023 #11 hudson51 dedi: Günlük kullanımda çok daha az saatler kullanma sunmasına karşın yeterli bir toz ve su dayanıklılığı var. Sürücüsü ise dediğim gibi T20'den iyi değil. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam T20 geldi kullanıyorum fakat aşırı fark edilecek durumda gecikme var kulaklıkta bariz belli dip ses de biraz fazla sanki.
hudson51 dedi: Günlük kullanımda çok daha az saatler kullanma sunmasına karşın yeterli bir toz ve su dayanıklılığı var. Sürücüsü ise dediğim gibi T20'den iyi değil. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam T20 geldi kullanıyorum fakat aşırı fark edilecek durumda gecikme var kulaklıkta bariz belli dip ses de biraz fazla sanki.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 31 Ağustos 2023 #12 kayrwh dedi: Hocam T20 geldi kullanıyorum fakat aşırı fark edilecek durumda gecikme var kulaklıkta bariz belli dip ses de biraz fazla sanki. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkların üzerine üç kere dokununca Game mode açıyor ve gecikmeyi sıfıra indiriyor. Deneyin isterseniz.
kayrwh dedi: Hocam T20 geldi kullanıyorum fakat aşırı fark edilecek durumda gecikme var kulaklıkta bariz belli dip ses de biraz fazla sanki. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkların üzerine üç kere dokununca Game mode açıyor ve gecikmeyi sıfıra indiriyor. Deneyin isterseniz.
kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 221 31 Ağustos 2023 #13 hudson51 dedi: Kulaklıkların üzerine üç kere dokununca Game mode açıyor ve gecikmeyi sıfıra indiriyor. Deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık az önce bozuldu bağlanamıyorum bağlanınca da tek kulaklıktan ses geliyor.
hudson51 dedi: Kulaklıkların üzerine üç kere dokununca Game mode açıyor ve gecikmeyi sıfıra indiriyor. Deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık az önce bozuldu bağlanamıyorum bağlanınca da tek kulaklıktan ses geliyor.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 31 Ağustos 2023 #14 kayrwh dedi: Hocam kulaklık az önce bozuldu bağlanamıyorum bağlanınca da tek kulaklıktan ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Hemen iade edin hocam. Piyasada çok fazla çakması var. Resmi satıcı haricinde aldıysanız olabilir, endişe etmeyin.
kayrwh dedi: Hocam kulaklık az önce bozuldu bağlanamıyorum bağlanınca da tek kulaklıktan ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Hemen iade edin hocam. Piyasada çok fazla çakması var. Resmi satıcı haricinde aldıysanız olabilir, endişe etmeyin.