QCY T3 vs Xiaomi Buds 4 Active

Berkan10

Centipat
Daha fazla  
İkisinin arasında kaldım. Trendyol'dan alacağım videoları izliyorum ikisini de çok öneriyorlar ama yorumlara girince hiç öneren yok kararsız kaldım o yüzden Xiaomi'ye göre QCY T13 ü daha çok öneriyorlar Xiaomi'nin sesinin az geldiğini ve kulağa tam oturmadığını söylüyorlar fakat QCY de ise tam aksini söylüyorlar sizce hangisini alayım.

kanka kesinlikle qcy der geçerim 2 yıldır wcy t17 kullanıyorum ses kalitesi güzel ve 500 tl qcy t13 de güzel tavsiye ederim xiomiden daha iyidir arkadaşlarımdan qcy t13 kulanan çok kişi var deneyimlerime göre güzel alabilirsin tavsiye ederim. param var diyorsan qcy h4 al derim jbl i felan tokatlıyor efsane benim arkadaşımda var onuda test eddim.

Kanka kesinlikle QCY der geçerim 2 yıldır wcy T17 kullanıyorum ses kalitesi güzel ve 500 TL QCY T13 de güzel tavsiye ederim Xiaomi'den daha iyidir arkadaşlarımdan QCY T13 kulanan çok kişi var deneyimlerime göre güzel alabilirsin tavsiye ederim. Param var diyorsan QCY H4 al derim JBL'i falan tokatlıyor efsane benim arkadaşımda var onu da test eddim.

Kanki QCY'nin yorumları korkutuyor beni 700 TL gibi bir fiyatı var fakat yorumlara girdim biri diyor bağlantısı sürekli kopuyor biri diyor sesi azaldı falan kendi param ile alsam sıkıntı yok da abim alacak o yüzden iade de olmadığı için biraz korkuyorum bir de orijinal mal mı acaba trendyoldakiler çünkü bir sürü satıcı bunu satıyor hepsinin de fiyatı çok farklı

Kanki QCY'nin yorumları korkutuyor beni 700 TL gibi bir fiyatı var fakat yorumlara girdim biri diyor bağlantısı sürekli kopuyor biri diyor sesi azaldı falan kendi param ile alsam sıkıntı yok da abim alacak o yüzden iade de olmadığı için biraz korkuyorum bir de orijinal mal mı acaba trendyoldakiler çünkü bir sürü satıcı bunu satıyor hepsinin de fiyatı çok farklı.

Kanka cım Hepsiburada'dan al sıkıntı yaratmazsın ve Hepsiburada'da aynı numaraya birden fazla hesap açabiliyorsun Hepsiburada hesap aç SELAM100 kodunu kullan 100 TL indirim ek 1 TL'ye premiumu al kargoda bedava Hepsiburada'da 2 güne gelir ve orada desdek oluyor kendi deneyimlerimle sunuyorum. Kardeşim bağlantı kopuğu olsa da nadir oluyor ve QCY'larda çok nadir olarak şu sıkıntı çıkıyor kulaklığın biri çalışıyor diğeri çalışmıyor çok basit bir yöntemi var kulaklığı basılı tutarak sıfırlıyorsun sıkıntının sebebi ise bazen kulaklığın birini ve diğerini bir ayrı olarak algılıyor ve bu QCY'in uygulaması var Hepsiburada'dan alırsan sıkıntı yaratmaz kanka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı