4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 25 Mayıs 2020 #1 Merhaba. Sizce QCY T5 alınır mı? Tasarımı nasıl sizce? Kulakta rahatsızlık veriyor mu veya uzun kullanımlarda kulağı acıtıyor mu? Ses kalitesi nasıldır? Daha önce Xiaomi Piston kullanmıştım ses kalitesi onun kadar olsa yeterli benim için.
Merhaba. Sizce QCY T5 alınır mı? Tasarımı nasıl sizce? Kulakta rahatsızlık veriyor mu veya uzun kullanımlarda kulağı acıtıyor mu? Ses kalitesi nasıldır? Daha önce Xiaomi Piston kullanmıştım ses kalitesi onun kadar olsa yeterli benim için.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #2 Kendim ve annem için aldım. Gayet memnunum, ses kalitesi fiyatına göre iyi. Oyun modu var, ofiste PC'ye bağlayıp oyun oynuyorum, gecikmesi çok düşük. Sadece sol tarafı kulaktan düşüyor bazen onun haricinde iyi, tavsiye ederim.
Kendim ve annem için aldım. Gayet memnunum, ses kalitesi fiyatına göre iyi. Oyun modu var, ofiste PC'ye bağlayıp oyun oynuyorum, gecikmesi çok düşük. Sadece sol tarafı kulaktan düşüyor bazen onun haricinde iyi, tavsiye ederim.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 25 Mayıs 2020 #3 dogant dedi: Kendim ve annem için aldım. Gayet memnunum, ses kalitesi fiyatına göre iyi. Oyun modu var, ofiste PC'ye bağlayıp oyun oynuyorum, gecikmesi çok düşük. Sadece sol tarafı kulaktan düşüyor bazen onun haricinde iyi, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Siz hangi siteden almıştınız? Piyasada sahteleri var çünkü.
dogant dedi: Kendim ve annem için aldım. Gayet memnunum, ses kalitesi fiyatına göre iyi. Oyun modu var, ofiste PC'ye bağlayıp oyun oynuyorum, gecikmesi çok düşük. Sadece sol tarafı kulaktan düşüyor bazen onun haricinde iyi, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Siz hangi siteden almıştınız? Piyasada sahteleri var çünkü.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 49967 dedi: Siz hangi siteden almıştınız? Piyasada sahteleri var çünkü. Genişletmek için tıkla... N11 ve Hepsiburada'dan aldım. Arada model farkı var ama sahte olduğunu sanmıyorum.
49967 dedi: Siz hangi siteden almıştınız? Piyasada sahteleri var çünkü. Genişletmek için tıkla... N11 ve Hepsiburada'dan aldım. Arada model farkı var ama sahte olduğunu sanmıyorum.