D dr yusuf Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Bu kulaklığı 2. defa alıyorum 2. hemen iade ettim. buda sol kulaklığı sağdan 3 metre uzaklaştırıyorum şarkı sesi geliyor solu kulağıma takıyorum gelmiyor. Satıcım hepsiburdaydı nalet herifler sıkıntı çıkarıyor. bir dahada hepsiburada filan yok
Bu kulaklığı 2. defa alıyorum 2. hemen iade ettim. buda sol kulaklığı sağdan 3 metre uzaklaştırıyorum şarkı sesi geliyor solu kulağıma takıyorum gelmiyor. Satıcım hepsiburdaydı nalet herifler sıkıntı çıkarıyor. bir dahada hepsiburada filan yok
K Kkamberr Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Kulaklığın açık olduğuna emin misin?
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 15 Aralık 2020 #3 @hadwiger Sende bu kulaklık vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki çözümünü biliyorsundur.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 15 Aralık 2020 #4 Pmw dedi: @hadwiger Sende bu kulaklık vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki çözümünü biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın şarjı azken buna benzer şeyler olabiliyor ama bu sorunu hiç yaşamadım.
Pmw dedi: @hadwiger Sende bu kulaklık vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki çözümünü biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın şarjı azken buna benzer şeyler olabiliyor ama bu sorunu hiç yaşamadım.
K Kkamberr Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 hadwiger dedi: Kulaklığın şarjı azken buna benzer şeyler olabiliyor ama bu sorunu hiç yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de var bu kulaklık ve bazen ikisini aynı anda çıkarsan bile ikisi de açılmıyor. Yuvasından ilk çıkarttığın açılıyor ve diğeri açılmıyor bazen. Büyük ihtimalle yazım hatasından uyarı aldı arkadaş.
hadwiger dedi: Kulaklığın şarjı azken buna benzer şeyler olabiliyor ama bu sorunu hiç yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de var bu kulaklık ve bazen ikisini aynı anda çıkarsan bile ikisi de açılmıyor. Yuvasından ilk çıkarttığın açılıyor ve diğeri açılmıyor bazen. Büyük ihtimalle yazım hatasından uyarı aldı arkadaş.