QCY T5 sağ kulaklığı şarj olmuyor

efeekw

Hectopat
Daha fazla  
QCY T5 sağ kulaklığım bir süre önce bozuldu. Uygulamasını indirdiğimde sol kulaklığın şarjı %100 gözüküyor ama sağ kulaklığın şarjı %0 gözüküyor. Kutusuna koyduğumdada şarj olmuyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Not: Iki kulaklığa birden basılı tutup sıfırlamayı milyonlarca kez denedim fakat başarılı olmadı.

Hocam bende aynı modeli kullanıyorum. Kulaklığın şarjı belirli bir seviyenin altına düştüğünde el ile kapatmazsanız şarj olmaz. Kronik sorunu bu maalesef. Çözümü ise şu:
İki kulaklığı da el ile kapatıp( iki kulaklığa da 5 saniye boyunca basılı tut kırmızı ışık söner) kutusuna koy ve kutusunu şarja tak. Full dolana kadar bekledikten sonra 2 saat boyunca falan açma. Sonra tekrardan kullanmaya başlayabilirsin.
@hadwiger

Kutu içiersini temizlemeyi denediniz mi? Belki de pinleri su temasıyla oksitlendi, o yüzden şarj olmuyor olabilir.

Hocam bunu denemiştim ama maalesef işe yaramamıştı. Yatmadan önce tekrar deneyeceğim.

Kutu içiersini temizlemeyi denediniz mi? Belki de pinleri su temasıyla oksitlendi, o yüzden şarj olmuyor olabilir.

Hocam kutuyu detaylı olmasa da temizledim fakat sonuç yine aynı.

Hocam bir de detaylı olarak ne ile temizlersem yararı olabilir? Bir de konuya ek olarak bir de resim ekledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220102-215408_QCY.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_20220102-215408_QCY.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…