QCY T5 Windows 10 ses kesiliyor

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
2 Ay kadar önce QCY T5 TWS kulaklık aldım. Format atmadan önce sorun yoktu ancak sanırım sürücü sorunu, nadiren arada ses 1 sn kadar gidiyor.
Telefona bağladığımda ise bu sorun yok, yani bilgisayar kaynaklı.

2 Ay kadar önce QCY T5 TWS kulaklık aldım. Format atmadan önce sorun yoktu ancak sanırım sürücü sorunu, nadiren arada ses 1 sn kadar gidiyor.
Telefona bağladığımda ise bu sorun yok, yani bilgisayar kaynaklı.
Bluetooth ayarlarına girip cihazı kaldırıp tekrar ekler misin olmadı kulaklığı fabrika ayarlarına döndür.

Dediğim gibi bluetooth 4.0 var.
Kulaklığın BT 5.0 bu yüzden sorun çıkarabiliyor bende QCY-T1C Pro ve QCY-T2C var ve T1C bazen laptopumda gecikme yaşarken masaüstü bilgisayarımda bunu hissetmiyorum sorunun kaynağı bu olabilir ama T5 modeli bu konuda daha sıkıntılı diye biliyorum. Geri bildirimlerinde bu sorun fazla belirtiliyordu.

Kulaklığın BT 5.0 bu yüzden sorun çıkarabiliyor bende QCY-T1C Pro ve QCY-T2C var ve T1C bazen laptopumda gecikme yaşarken masaüstü bilgisayarımda bunu hissetmiyorum sorunun kaynağı bu olabilir ama T5 modeli bu konuda daha sıkıntılı diye biliyorum. Geri bildirimlerinde bu sorun fazla belirtiliyordu.
Laptop söküp takmaya elim alışkın bunun gibi bir şey işimi görür mü wifi'ı etkiler mi

Laptop söküp takmaya elim alışkın bunun gibi bir şey işimi görür mü wifi'ı etkiler mi
Wifı etkilemez belki dahada güzel çekim kuvveti verir fiyatına göre güzel bi adaptör. Tabii doğruysa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı