M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 28 Aralık 2020 #11 Jotariel dedi: Wifı etkilemez belki dahada güzel çekim kuvveti verir fiyatına göre güzel bi adaptör. Tabii doğruysa. Genişletmek için tıkla... Bunun türkiyede muadilleri varsa eğer düşünürüm yurt dışı alışverişi düşünmüyorum Teşekkür ederim
Jotariel dedi: Wifı etkilemez belki dahada güzel çekim kuvveti verir fiyatına göre güzel bi adaptör. Tabii doğruysa. Genişletmek için tıkla... Bunun türkiyede muadilleri varsa eğer düşünürüm yurt dışı alışverişi düşünmüyorum Teşekkür ederim
SorunumVar Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 166 13 Ekim 2021 #12 Muhammet 64 dedi: Bunun Türkiye'de muadilleri varsa eğer düşünürüm yurt dışı alışverişi düşünmüyorum Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ben bağlama bile bağlayamadım siz nasıl bağladınız? Yani bağladım ama kulaklık olarak görmedi normal cihaz olarak gördüğü için ses gelmiyor.(Tamam bağladım) Son düzenleme: 13 Ekim 2021
Muhammet 64 dedi: Bunun Türkiye'de muadilleri varsa eğer düşünürüm yurt dışı alışverişi düşünmüyorum Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ben bağlama bile bağlayamadım siz nasıl bağladınız? Yani bağladım ama kulaklık olarak görmedi normal cihaz olarak gördüğü için ses gelmiyor.(Tamam bağladım)