ahmetfaruk1326 Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 164 30 Kasım 2020 #1 Merhaba, yakın zamanda istek kriterlerime uygun olduğu için QCY T7 modelini almak istiyorum. Peki bu modelin Windows 10 ile bağlanma imkanı var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Merhaba, yakın zamanda istek kriterlerime uygun olduğu için QCY T7 modelini almak istiyorum. Peki bu modelin Windows 10 ile bağlanma imkanı var mıdır?
aytugtopel Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 120 30 Kasım 2020 #2 Bilgisayarınıza entegre blotooth aygıtı varsa veya harici bir blotooth aygıtınız varsa tabii ki.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 30 Kasım 2020 #3 Bilgisayarınızda BT aygıtı bulunuyorsa bağlayabilirsiniz.
ahmetfaruk1326 Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 164 30 Kasım 2020 #4 Steve Rogers dedi: Bilgisayarınızda BT aygıtı bulunuyorsa bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Technopat sağ olsun her dakika ban atıyor. Bluetooth desteği olup olmadığını bilmiyorum nereden öğrenebilirim?
Steve Rogers dedi: Bilgisayarınızda BT aygıtı bulunuyorsa bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Technopat sağ olsun her dakika ban atıyor. Bluetooth desteği olup olmadığını bilmiyorum nereden öğrenebilirim?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 30 Kasım 2020 #5 ahmetfaruk1326 dedi: Technopat sağ olsun her dakika ban atıyor. Bluetooth desteği olup olmadığını bilmiyorum nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki mesaj kutucuğuna tıklayın ve genişlet deyin. O kısımda Bluetooth gibi bir kısım varsa destekler, yoksa desteklemez.
ahmetfaruk1326 dedi: Technopat sağ olsun her dakika ban atıyor. Bluetooth desteği olup olmadığını bilmiyorum nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki mesaj kutucuğuna tıklayın ve genişlet deyin. O kısımda Bluetooth gibi bir kısım varsa destekler, yoksa desteklemez.